Ben jij weleens op dieet geweest? Ondanks dat je weet hoe belangrijk een gezond gewicht is, valt het niet altijd mee om je eetpatroon aan te passen. En gezond eten vervolgens steeds vol blijven houden? Dat is soms al helemaal een kunst. Mindfulness kan soms net zo voelen. Een eeuwige zoektocht naar een geest die in balans is, ook als het leven even tegenzit.

Leer jezelf kennen

Mindfulness kan je helpen goed om te gaan met fijne en minder fijne periodes in je leven. De 8-weekse mindfulness training van Marion Kogelman-Bloo ondersteunt je hierbij. Na 8 weken zie je jouw eigen patronen. Hoe jij reageert op bijvoorbeeld veranderingen, feedback of fysieke beperkingen. Vervolgens krijg je inzicht in hoe het wellicht ook anders kan. Hoe je zelfs in periodes van pijn en tegenslag in balans kunt blijven.

Mindfulness voor alle levensfases

Net als je lichamelijke conditie, moet je jouw mentale conditie ook opbouwen en onderhouden.
Na de 8-weekse training begint het echte werk eigenlijk pas. Vergelijk het met autorijden: als je het rijbewijs hebt en zelf de weg op gaat, leer je wat autorijden écht betekent.
Je ontdekt dat elke situatie anders is en vraagt om een open blik. Precies zoals in je eigen leven. Elke fase is weer anders en als je denkt dat je het snapt, blijkt het toch nét weer even anders te gaan. Kom jij ontdekken hoe je daar het beste mee om kunt gaan? Je bent van harte welkom.

Wie is Marion?

Marion Kogelman-Bloo is van oorsprong docente. Na een academische opleiding pedagogiek vond zij haar weg steeds meer in mindfulness. Met diverse trainingen en cursussen biedt ze mensen de helpende hand als het leven even tegenzit. Ook wanneer je meer uit jezelf wilt halen of op zoek bewnt naar rust in je leven, kan Marion je verder helpen. Vanuit jouw behoeften en jouw eigenheid. Marion is gecertificeerd mindfulness trainer. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van haar trainingen.

Meer informatie op www.mindfulnessmetmarion.nl.

Door Redactie