MIXXL is een eigentijdse winkel en webshop met casual damesmode vanaf maat 42 tot en met 60. De winkel van MIXXL, gespecialiseerd in grote maten.

Wij zijn specialistisch in grote damesmaten en bieden hierin een ruim assortiment. Wij verkopen dan ook geen kleinere maten, maar leggen de volledige focus op maatje meer kleding. In onze webshop vind je casual damesmode van maat 42 tot en met 60. Zoek jij iets speciaals tijdens jouw zoektocht naar XXLdameskleding? Geef het aan en wij kijken graag of we dit voor je kunnen vinden! Bekijk ons aanbod en ontdek de plussize merken en de comfortabele broeken KjBrand

Voel je welkom

Bij MIXXL hebben we altijd de volle aandacht voor iedere klant. Persoonlijke service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel! Bestel jouw eigentijdse XXLdameskleding eenvoudig online en plaats jouw favoriete outfit in het winkelwagentje. Wil je liever langskomen om de kleding voor dames met een maatje meer te passen? Dan verwelkomen we je graag in onze winkel in Raalte, Overijssel. Wanneer je vragen hebt of persoonlijk advies wenst te ontvangen, neem je telefonisch contact met ons op.

De Waag 47
8102 CK Raalte
0572-364147
www.mixxl.nl

 

Door Redactie