Op 3 en 4 juni van 11.00 tot 17.00 uur is er in het parochiebos een grote kunstmarkt: Montmartre. Deze is opgezet door Samen Leefbaar Mariënheem en wordt ondersteund door IkToon. Karin Otten en August Holtmaat zijn twee enthousiaste inwoners die dit samen met heel veel vrijwilligers op touw hebben gezet.

Een gezellige sfeervolle kunstmarkt in een fantastisch aangekleed parochiebos. Er zijn diverse kunstenaars en hobbyisten die met verschillende materialen aan de slag zijn gegaan. Voor de kleintjes is er een geweldige clown Sem en een leuke knutselkraam. Natuurlijk zal een kopje koffie met iets hartigs erbij niet ontbreken. Zo zijn er twee dagen kunstzinnig door te brengen en kun je laten verrassen wat Kunst allemaal wel niet te zeggen heeft.

Zaterdagmorgen 3 juni zal om 11.00 officieel de kunstmarkt worden geopend!

OnsGeluksKast

Vanaf 3 juni 2023 heeft Mariënheem een eigen haal- en brengkast. Deze staat achterin het portaal van ons kerkgebouw. Iedere dag is deze open van 9.00 tot 17.00 uur. 
Je kan dan spullen brengen die je niet meer nodig hebt, en meenemen wat je zelf goed kunt gebruiken.

Alles wat heel en bruikbaar is en in de kast past, is welkom: boeken, kleding, speelgoed, lang houdbare etenswaren, verzorgingsproducten en spulletjes voor in huis. De eerste donaties zijn al binnen, dus kom vooral alvast een kijkje nemen.

Waar staat OnsGeluksKast voor?

Van, voor, door en met elkaar
Geven zonder er iets voor terug te verwachten
Ontvangen zonder het gevoel er iets voor terug te moeten doen
Elkaar belangeloos helpen
Vanuit liefde, een ander, jezelf en de aarde helpen
Geven en delen maakt groter en meer
Duurzaamheid en solidariteit
Iedereen is welkom
Iedereen hoort erbij

De kast is een initiatief van een aantal actieve bewoners die dit oppakken in samenwerking met de geloofsgemeenschap O.L.V Tenhemelopneming vanwaar het kerkgebouw is, Samen Leefbaar Mariënheem en De Schalm. Een groep van actieve bewoners gaan er voor zorgen dat de kast netjes blijft.

Er zijn twee contactpersonen: Gonny Kleverkamp en August Holtmaat. Je kunt ze bereiken op projectenmarienheem@gmail.com of telefoonnummer 06 41893785 of 06 40355006

Deze kast zal op zaterdagmorgen rond een uur of 12.00 uur officieel geopend worden!

Door Redactie