Na de zomer bruist het weer van activiteiten in en rondom Heino, met diverse werkgroepen die hard hebben gewerkt aan een boeiend programma. De organisatie kijkt er naar uit om iedereen weer te verwelkomen. 

Wekelijkse Ontmoetingen:

OED (Ontmoeting in Eigen Dorp): Elke woensdagochtend is er gelegenheid om samen te komen, te kletsen en te genieten van koffie.

Handwerkcafé: Op donderdagochtend is iedereen welkom voor een praatje, koffie en om samen handwerkactiviteiten te ondernemen.

Bijzondere data:

8 september – Film: “A Man Called Otto”: Deze komische en ontroerende film, gebaseerd op een New York Times-bestseller, vertelt het verhaal van de norse weduwnaar Otto Anderson, gespeeld door Tom Hanks. Zijn leven verandert wanneer een levendig jong gezin naast hem komt wonen. Een remake van de Zweedse film ‘En Man Som Heter Ove’ uit 2015.

10 september – Dijkentocht: Een traditionele fietstocht met start en finish bij Dorpshuus Heino. Er zijn twee routes beschikbaar (40 km en 58 km) die je langs prachtige dijken en nieuwe fietspaden voeren. Kosten: € 4,00 per persoon.

Dankzij Vrijwilligers 2023:

Ben je actief als vrijwilliger in de gemeente Raalte? Meld je dan aan voor het evenement “Dankzij Vrijwilligers 2023.” Op woensdagavond 25 oktober ben je welkom in het Dorpshuis in Lierderholthuis, en op dinsdag 31 oktober in de Belte in Nieuw Heeten.

Opgeven kan via deze website.

 

Door Redactie