Teacher Helping Mature Student With Studies In Library Looking At Laptop

Omgaan met computer en internet is tegenwoordig onmisbaar om mee te doen in de samenleving. De Digitale Huiskamer opent vanaf 13 april haar deuren en biedt hulp voor het vergroten van digitale vaardigheden.

De computer, tablet of smartphone, we kunnen bijna niet zonder. Steeds meer organisaties gaan ervan uit dat ze iedereen in de samenleving kunnen bereiken. Digitale vaardigheden zijn dus hard nodig om bij te blijven en mee te doen in de maatschappij. De Digitale Huiskamer organiseert daarom in samenwerking met de Bibliotheek Salland een inloopspreekuur voor alle vragen over tablet, telefoon en computer. Daarnaast is er een veelzijdig aanbod aan cursussen die helpen bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden.

Bezoekers zijn op 13 april in Luttenberg welkom in Gemeenschapscentrum Elckerlyc (Butzelaarstraat 22), tussen 10.00 – 12.00 uur. Op 20 april start de Digitale Huiskamer in Heeten, Kulturhus Trefpunt (Dorpsstaat 16), tussen 10.00 – 12.00 uur. Daarna is de Digitale Huiskamer geopend in Luttenberg op de oneven weken en in Heeten op de even weken.

De vrijwilligers van de Digitale Huiskamer zitten klaar om te helpen met vragen over tablet, telefoon en computer.

Door Redactie