Na een afwezigheid van 12 jaar is Raalte eindelijk een nieuw spiritueel centrum rijker. Op zaterdag 14 oktober, vanaf 10.00 uur, zal het “Colour of Life” centrum officieel haar deuren openen aan de Marktstraat 5 in Raalte.

Het centrum is toegankelijk via “Elmarneta’s New Age Winkel”. Hier vind je niet alleen de gebruikelijke new age producten, maar ook Pokémon-merchandise voor kinderen. Er is zelfs een gezellige zithoek waar iedereen welkom is voor een luisterend oor, al dan niet onder het genot van thee en koffie.

Als je verder door de winkel loopt, kom je bij “Lee’s Nailstudio”, waar manicure en pedicure behandelingen worden aangeboden, inclusief voetmassages. Daarnaast is er “Spiritueel Mooi,” een praktijk voor ontspanningsmassages en Reiki-behandelingen. Het centrum beschikt ook over een kleine zaal waar kleinschalige cursussen en groepsactiviteiten zoals yoga, meditatie en djembélessen zullen plaatsvinden.

Colour of Life wil graag toegankelijk zijn voor mensen met een beperkt budget, en ze zijn momenteel in gesprek met de voedselbank om klanten met een voedselbankpas kortingen aan te bieden bij Lee Nails en Spiritueel Mooi (op vertoon van de pas). Voor de opening is iedereen welkom om te komen proosten op deze nieuwe zaak, een rondleiding te krijgen, en informatie in te winnen.

Tijdens deze dag zullen er ook korte proeflessen worden aangeboden in yoga, klankschaalmeditatie en djembé voor kinderen. Daarnaast is er een kaartlezeres aanwezig die privé-sessies verzorgt. Op deze dag ontvangen klanten die een behandeling boeken bij Lee Nails of Spiritueel Mooi voor de maand oktober een korting van 15%.

Door Redactie