De verhuizing naar het nieuwe pand in Raalte is achter de rug, in de werkplaats wordt volle bak gewerkt. Het inrichten van de ontvangstruimte voor klanten, architecten en potentiële opdrachtgevers staat op de planning. Deze ruimte wordt een inspiratieruimte met vele mooie materialen en voorbeelden om samen tot mooie ideeën te komen.

De inspiratieruimte wordt een aanvulling op de huidige manier van werken: op afspraak, waardoor er voldoende tijd en aandacht is om alle wensen door te spreken. Daarnaast blijven we zeker bij de klant thuis komen.

In de werkplaats worden de mooiste creaties gemaakt. Van keuken tot kastenwand en het complete interieur van woonhuizen tot winkels en kantoren. Daggenvoorde doet dit met een team van creatieve vakmensen.En Sjaak zelf springt, indien nodig, ook nog met regelmaat bij.

Met ons team gaan wij voor het wow-effect en werken we aan de meest uiteenlopende projecten. We maken mensen blij met het inrichten van een plek om samen te komen, te ontspannen en te genieten. Voorbeelden van uitgevoerde projecten zijn te vinden op onze website evenals onze werkwijze.

Vakidioten gezocht

Het team van Daggenvoorde bestaat uit creatieve aanpakkers. Nuchter van aard, een gezonde dosis humor en met een liefde voor het vak. Het is ons werk, maar zeker ook een passie. En dat is te zien in de interieurs die wij ontwerpen, maken en monteren. Ons team willen we graag uitbreiden met vakmensen.

Ben jij zo’n creatieve aanpakker? Dan maken we graag kennis.

Daggenvoorde keuken/interieur
Hertzstraat 7, Raalte
Tel. 0570 – 551 101
info@daggenvoorde.eu
www.daggenvoorde.eu

Door Redactie