Hoe ziet de wereld er over een jaar uit? Een vraag die we op dit moment waarschijnlijk heel anders beantwoorden als een paar maanden geleden. Alles lijkt even stil te staan… maar niets is minder waar! Wat ontstaan er op dit moment ontzettend veel mooie initiatieven. Wat zien we een hoop positieve kanten van bedrijven en mensen. De solidariteit neemt toe, fantastisch! Dit is het moment om er voor elkaar te zijn, elkaar te helpen. We worden creatief, ieder op zijn en haar eigen manier.

“Ook bij Sonodruk draagt iedereen zijn steentje bij”, vertelt directeur Ferdi Zwerink. “We hebben veel klanten in de zorgsector, dus het is niet raar dat onze hulp gevraagd wordt. Dit doen we door onze expertise in te zetten daar waar gevraagd wordt. We hebben sinds een aantal jaren onze focus verlegd van een productiebedrijf naar een full service organisatie. Dit betekent uiteraard niet dat we geen productie meer doen, zeker wel! We zijn een ‘alles op maat’ organisatie geworden. We ontzorgen onze klanten. Ook in deze bijzondere tijd kunnen we ons ei hier goed in kwijt. De afgelopen maanden zijn we door veel klanten benaderd om mee te denken met praktische vraagstukken”. 

Het Deventer Ziekenhuis kreeg al snel te maken met de gevolgen van het Covid-19 virus. “Door onze jarenlange relatie met het ziekenhuis kregen we de vraag of we mee konden denken in duidelijke communicatie-uitingen. In eerste instantie voor posters ‘geen handen schudden’, al snel gevolgd door hygiënische, afwasbare kaarten voor op de IC-afdeling. Natuurlijk kunnen wij dat! Wat zijn de eisen? Waar moet het aan voldoen? Wij regelen het!”

“Mooi dat we ook mochten meedenken in het tonen van de dankbaarheid die de zorgmedewerkers hadden voor alle blijken van waardering. Dit hebben we vertaald in een drie bij vier meter bord op een prominente plek buiten bij het ziekenhuis.”

Zo zijn er tal van bedrijven die de handen uit de mouwen steken om de samenleving te helpen. Wavin uit Hardenberg heeft zelfs een machine omgebouwd om gezichtbeschermende kappen te maken. Zij benaderden Sonodruk voor het maken van een instructieblad die meegeleverd moest worden met de beschermende kappen. “Een mooi project waar wij met verschillende bedrijven zonder winstoogmerk aan mee hebben mogen werken!“ 

Een nieuwe tijd, nieuwe kansen… de anderhalve meter samenleving komt er aan. Wat gaat dat allemaal inhouden? Niemand die dat op dit moment in kan vullen. Dit zal voor iedere branche een andere aanpak vergen. Sonodruk kan bedrijven hier in ondersteunen.

“We hebben ons assortiment uitgebreid met verschillende veiligheidsmiddelen en communicatiemiddelen. Uiteraard op maat gemaakt en naar wens met eigen logo’s en kleuren uit te voeren. Zo proberen we ook in deze tijd indruk met kleur te maken!”

 

Sonodruk
 L.J. Costerstraat 11,  8141 GN Heino
0572 391700
www.sonodruk.nl
info@sonodruk.nl

Door Redactie