HEINO – Op Tweede Pinksterdag, 29 mei 2023, vindt de landelijke Open Kerkendag plaats. Dit jaar staat de derde editie van de Open Kerkendag in het teken van het prachtige kerkinterieur.

Nederland staat bekend om zijn schilderachtige landschap, met imposante torenspitsen en karakteristieke kerken. Maar wat bevindt zich achter die stenen façades? Achter deze gevels schuilt een schat aan kunst en erfgoed, waardoor kerken met recht als ware musea beschouwd kunnen worden. Om dit te ervaren en te bewonderen, nodigen wij je graag uit om de Heino – O.L.V. Tenhemelopneming te bezoeken tijdens de Open Kerkendag.

Tijdens de Open Kerkendag krijg je de unieke gelegenheid om een kijkje te nemen in de verborgen schatten van onze kerken. Stap over de drempel en laat je verrassen door de prachtige kunstwerken en eeuwenoud erfgoed. De Heino – O.L.V. Tenhemelopneming is een uitnodigend voorbeeld van een kerk die haar deuren opent voor bezoekers. Het interieur van deze kerk biedt een schat aan historische kunstwerken en cultureel erfgoed die je zeker niet wilt missen.

Of je nu geïnteresseerd bent in religie, geschiedenis, architectuur of gewoonweg wilt genieten van de schoonheid van deze unieke locatie, de Heino – O.L.V. Tenhemelopneming heeft voor ieder wat wils. Bewonder de prachtige imposante glas-in-loodramen of laat je meeslepen door de serene sfeer van de kerk. Er valt zoveel te ontdekken en te ervaren dat je versteld zult staan.

Door Redactie