Zaterdag 8 oktober organiseert Stichting De Cirkel een Open Dag in het hospice aan de Monumentstraat 57b in Raalte. De stichting faciliteert terminale zorg in het hospice, maar ook bij mensen thuis. Op zaterdag 8 oktober is er gelegenheid om het hospice tijdens een van de rondleidingen te bekijken.

Recent is het hospice verbouwd. De afgelopen tijd is hard gewerkt aan de realisatie van een vijfde gastenkamer en extra familiekamer. Hiermee is het hospice voorbereid op de groeiende vraag vanuit de Sallandse bevolking naar ondersteuning bij terminale zorg.

Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij De Cirkel? Dan is dit een goede dag om u te laten informeren en vragen te stellen. Zowel de coördinatoren van het hospice en zorg thuis, als vrijwilligers zijn aanwezig om er alles over te vertellen.

De Open Dag vindt plaats van 12.30 – 16.30 uur. Het hospice is gevestigd aan de Monumentstraat 57b in Raalte en heeft een regionale functie voor heel Salland. Daarbij gaat het om zowel de zorg in het hospice, als de zorg thuis.

Het hospice met links de nieuwe aanbouw waar de laatste werkzaamheden plaatsvinden. Foto Abe Kooi.

Meer informatie? Neem dan contact op met Petra Versluis, bestuurslid Stichting De Cirkel, 06-42915829. Zie ook www.decirkelraalte.nl

Door Redactie