Al jarenlang komt in Heino op de woensdagavonden een groep vrouwen bij elkaar om samen een gevarieerd koorrepertoire in te studeren. Het doel is: gezellig samen zingen, het behalen van een zo hoog mogelijk niveau met een gevarieerd repertoire en het verzorgen van diverse optredens.

Vrouwenkoor Sincero repeteert elke woensdagavond van 19:45 tot 21:45 uur in de eetzaal van ‘Het Wooldhuis’ in Heino. De leiding is in handen van dirigente Sonia Bjornsen. Het repertoire is gevarieerd. Van luchtige musical en pop tot licht klassiek. Er wordt, muzikaal gezien, de hele wereld rondgereisd. Van traditionals uit Zuid-Afrika tot volksliedjes uit Letland en van Europees kerstrepertoire tot Amerikaanse evergreens. Deze brede blik is een bewuste keuze. Er is voor elk wat wils en zingen bij Sincero is nooit saai!

Nieuwsgierig geworden? Op dit moment wordt gezocht naar vrouwen die het koor willen komen versterken. Op woensdag 13 september is er een open repetitieavond. Iedereen is welkom om vanaf 19:45 uur mee te zingen. Een mooie gelegenheid om een indruk te krijgen van het koor. Loop je al lang met de gedachte om je bij een koor aan te sluiten? Dan is nu het moment om mee te komen zingen.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Rina Niemeijer: info@koorsinceroheino.nl of Lisette Aitink: l.aitink@live.nl. Of neem een kijkje op de website  www.koorsinceroheino.nl of de Facebookpagina. Er wordt uitgekeken naar je komst.

Door Redactie