Over een paar dagen is het al zover, de eerste uitvoering van het openluchtspel van Toneelvereniging Plankenkoorts uit Lemelerveld op het “Natuurlijk Heidepark”. Uiteraard belooft dit een geweldig spektakel te worden. Ook de weersverwachting is uitstekend voor een mooi optreden tijdens ondergaande zon!

Kaarten

Heeft u nog geen kaarten, deze zijn online verkrijgbaar en bij BlitsSpul in Lemelerveld. Voor meer info zie FaceBook of Instagram van “Plankenkoorts Lemelerveld”. Bij de entree worden ook kaarten verkocht, zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Wil je zeker zijn van een plek, koop dan een kaartje vooraf! Aanvang is om 20:00 op 7,8 en 14,15 juni!

Route

Komt u op de fiets? Dan willen wij u vragen om via de Blikman Kikkertweg te komen. De route via het zwembadlaantje is namelijk de aanrijdroute voor eventuele calamiteiten en deze willen wij graag zo veel mogelijk vrij houden.

Parkeren

Voor mensen die met de auto komen willen wij vragen de aanwijzingen van onze vrijwilligers op te volgen en te parkeren op de aangewezen plekken.

Alvast dank voor uw medewerking en graag tot ziens.
Team Plankenkoorts

URL: https://events.flextickets.nl/event3/plankenkoorts-lemelerveld-openluchtspel

 

Door Redactie