Over enkele weken heeft Sinterklaas het land al weer verlaten en dat is voor veel winkels – maar ook veel huishoudens – het moment om over te schakelen naar de kerstsfeer. 

Hiervoor worden vaak allerlei zaken weer van zolder gehaald en nieuwe prullaria uit de winkel. Maar om de échte kerstsfeer te proeven gaat er toch niets boven een échte kerstboom in huis. Hoe mooi de kunstbomen tegenwoordig ook zijn, de geur van een échte kerstboom kan niet geëvenaard worden! Bij Loonbedrijf Heuven kun je de kerstbomen zelf in het land uitzoeken waarna ze ter plekke voor je uit de grond worden gehaald. Verser kan toch niet!

Voor sommigen zijn de naalden in huis een reden om geen échte kerstboom te nemen. Harrie en Geke Heuven hebben met Treefood echter een middel waardoor dit tot een minimum wordt beperkt. Op de eerste dag dat je de boom plaatst voeg je een beetje poeder toe aan het water onder de boom en op de vijfde dag herhaal je dit. Een perfecte en eenvoudige oplossing om het hele feestseizoen van een prachtige volle groene boom te genieten.

Om het allemaal nog makkelijker en aantrekkelijker te maken kun je bij Harrie en Geke ook de EasyFix kerstboomstandaard kopen. Deze standaard heeft een waterreservoir van 3 liter wat extra bijdraagt aan het behoud van de naalden. Er wordt, geheel gratis, een gat onderin de stam geboord waardoor de kerstboom gegarandeerd het gehele feestseizoen stevig op zijn plaats blijft staan.

Door Redactie