Na meer dan 36 prachtige jaren als pedicure, is de tijd aangebroken om mijn praktijk te sluiten en met pensioen te gaan. Op 29 november sloten mijn pedicure-deuren in Heino definitief. Ik wil al mijn klanten via deze weg ontzettend bedanken voor het vertrouwen en steun door de jaren heen.

Mijn reis als pedicure begon midden jaren 80 als ambulant pedicure, waarbij ik met toewijding naar jullie toe kwam om te zorgen voor gezonde en gelukkige voeten. Vanaf 2007 heb ik de werkzaamheden vanuit een vaste locatie, het pand van de familie Smit aan de Dorpsstraat in Heino, met veel plezier voortgezet.

De afgelopen 12 jaar heb ik vanuit mijn praktijk aan huis gewerkt. Hier mocht ik velen van jullie verwelkomen en verzorgen. Ik koester de herinneringen aan de gesprekken, lachbuien, en vriendschappen die door de jaren heen tot stand zijn gekomen.

Dank jullie wel voor deze prachtige jaren.

Met een warme groet,

Erna Fransen

Door Redactie