Goede zorg voor iedereen

“Het regelen van passende zorg, daar zet ik me volledig voor in. Die zorg moet van goede kwaliteit zijn en toegankelijk voor iedereen”, vertelt Maria Schrijver. Ze is de drijvende kracht achter Professionals4U, dé organisatie die zzp’ers bemiddelt naar een tijdelijke opdracht bij zorgorganisaties, gemeenten of bij iemand thuis. Professionals4U bestaat inmiddels vijf jaar. 

Stralende ogen
Maria: “Onze zzp’ers zijn ervaren zorgprofessionals, die positief in het leven staan. Die uitdagingen en kansen zien in plaats van problemen. Belangrijk vind ik dat mensen passie voor hun werk hebben. Dan zie je dat hun ogen beginnen te stralen als ze over hun werk vertellen. Dan hoor je ze met liefde praten over de soms kleine ontwikkelstapjes die een cliënt maakt.”

Breed scala 
“Regelmatig bellen opdrachtgevers als zorgorganisaties en gemeenten ons als ze medewerkers zoeken. We hebben een breed scala aan ervaren zorgprofessionals in portefeuille, zoals begeleiders, leidinggevenden, coaches, kindertherapeuten en orthopedagogen. We zeggen nooit nee,” aldus Maria. “Als we een bepaalde professie niet in portefeuille hebben, gaan we daarnaar op zoek. Onze zorgprofessionals maken cliënten medeverantwoordelijk voor hun eigen zorgproces. Ze stimuleren cliënten om dingen waar mogelijk zelf te doen. En als dat niet lukt, bieden ze uiteraard de nodige hulp.”

Thuis blijven wonen met ondersteuning 
“Voor bijvoorbeeld ouderen is het belangrijk om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Dan is het fijn als iemand indien nodig een beroep kan doen op professionele hulpverlening. Iemand met wie je een klik hebt en die op de afgesproken tijd de afgesproken hulp komt bieden. Dat kan bijvoorbeeld met een persoonsgebonden budget (PGB). Mensen die dat willen, kunnen contact met ons opnemen.”

Contact 
Professionals4U komt graag in contact met mensen die als zzp’er in de zorg aan de slag willen. “Ook kunnen en willen we van betekenis zijn voor mensen met een hulpvraag en voor zorginstellingen en gemeenten die op zoek zijn naar medewerkers. Want goede zorg, toegankelijk voor iedereen, daar gaan we voor!,” eindigt Maria enthousiast. 

Meer informatie: www.professionals4u.nl.

Door Redactie