De meest betoverende kunst ontstaat wanneer alle grenzen vervagen en woord en klank samensmelten tot één geheel. Op 5 december is een ieder die verlangt naar een artistieke voorstelling vol taal en muziek welkom bij de Bibliotheek in Heino. Schrijver en dichter Ries Wink, samen met klarinettist Arjan Eek, brengen een gevarieerde voorstelling die de zintuigen prikkelt.

Ries Wink

Ries Wink, voormalig corrector taal/stijl/grammatica, grafisch ontwerper en funerair spreker, heeft zijn sporen verdiend. Met zes gepubliceerde gedichtenbundels en het boek “Frits en Co,” deelt hij een selectie van gedichten, spreuken, en korte verhalen. Kort, helder en doordrenkt met humor: een perfecte balans tussen een lach en een traan.

Arjan Eek

Klarinettist Arjan Eek neemt het publiek met liefde en plezier mee in zijn passie voor dit veelzijdige houten blaasinstrument. Zijn liefde voor de klarinet weerklinkt in diverse muzikale settings, van harmonie- en symfonieorkesten tot volksmuziekgroepen en jazzbandjes. Met zes verschillende klarinetten, van de kleine Es-klarinet tot de imposante Basklarinet, belooft Arjan Eek een muzikale ervaring die de grenzen van het gehoor verkent.

Datum en tijd

De voorstelling vindt plaats op dinsdagmiddag 5 december in de Bibliotheek in Heino. De inloop begint om 14:15 uur, en het programma start om 14:30 uur.

Door Redactie