Het Groot Mannenkoor Zwolle is weer springlevend. Na de voor iedereen moeilijke corona jaren zet het de traditie van de afgelopen tientallen jaren voort met een prachtig Kerstconcert.

Zoals diezelfde traditie dat wil weer in de uiterst sfeervolle Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat in Zwolle. Kerst zoals het hoort met een Mannenkoor in een prachtige kerk op een zeer korte afstand van het centrum. Mooier kan het niet.

Ook dit jaar weer met fantastische solisten de glasheldere sopraan Karin Hertsenberg en de bronzen stem van Marco Bakker. Het koor is druk bezig met de repetities voor dit Kerstconcert onder leiding van de jonge, en zeer muzikale dirigent Jeroen Hulshof. Hij is de opvolger van de vorige beroemde dirigent van het koor Hannie Ramaekers, die nog steeds het Zwolse koor volgt.

Er kan gerekend worden op een prachtig repertoire, waarin zowel de solisten als het koor volledig tot hun recht zullen kunnen komen. Het belooft een prachtige avond te worden, waarin in de pauze de Glühwein niet zal ontbreken. Deze versnapering zit bij de toegangsprijs van € 15 inbegrepen.

Het kerstconcert is op maandag 19 december in de Dominicanenkerk, Assendorperstraat, Zwolle.

De aanvang van het concert is om 20.00 uur. Verdere info zie de website van het koor.

 

Door Redactie