Met hun jarenlange ervaring zijn Gert Siebert en Mariska ten Bolscher de vertrouwde gezichten van Siebert Makelaars. Een tijdje geleden is het kantoor uitgebreid met fris, jong bloed, namelijk met twee nieuwe gediplomeerde medewerkers; Annelies Nijboer en Jolande Eikenaar. Met hun enthousiasme, gedrevenheid en creativiteit is het gehele team u graag van dienst bij de verkoop of aankoop van een woning. Maar u bent hier ook aan het juiste adres voor een taxatie of voor het inwinnen van informatie.

Gert: “Op het moment dat u besluit uw woning te verkopen, komt er veel op u af. Dat beseffen we ons terdege. Nu is het verkopen in deze tijden niet moeilijk, maar het maximale eruit halen vergt professionele kennis en aanpak. Hierbij wilt u natuurlijk een makelaar die net een paar stappen meer zet bij het verkopen van uw woning en alle service eromheen voor u regelt.”

Siebert Makelaars is een NVM kantoor en denkt ‘buiten de lijntjes’. Ze bieden maatwerk en hebben door de verjonging van het kantoor veel verfrissende, nieuwe ideeën. Dit komt een snelle verkoop ten goede. Het makelaarsteam doet alles wat u van een verkopende makelaar mag verwachten; een bespreking bij u thuis (ook buiten kantooruren), een goede inspectie van het huis, een reële waardebepaling, advies over welke visuele presentatiemiddelen bij het huis passen en welke marketingdoeleinden uitgezet kunnen worden. Daarnaast is het belangrijk om de bouwkundige en juridische aspecten van de woning goed te onderzoeken voor het in gang zetten van een verkoop. Zo worden latere problemen voorkomen.

De dames van Siebert Makelaars vullen nog aan: “Als extra service hebben wij afspraken met een verkoopstylist, zodat uw woning zo goed mogelijk wordt gepresenteerd en het huis verkocht kan worden tegen een zo hoog mogelijke prijs. Vaak zit er een verhaal en historie vast aan het huis en soms zijn de beweegredenen voor de verkoop niet altijd leuk. Er komt veel emotie bij kijken. Wij gaan hier goed mee om en nemen alle tijd. Worden er foto’s gemaakt en u ziet hier tegen op? Wij zijn er altijd bij om u te begeleiden.”

Bent u enthousiast geworden en denkt u eraan uw woning te verkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan en neem contact op met Siebert Makelaars. En vergeet hen uiteraard niet te volgen op social media!

Siebert Makelaars
Vrieswijk 1a
8103 PB Raalte
0572 363 664
www.siebertmakelaars.nl
info@siebertmakelaars.nl

Door Redactie