Waarom is Motion Milon geen gewone sportschool?
Wat ons echt onderscheid van reguliere sportscholen is de kleinschaligheid en de gezellige huiselijke sfeer. Het is laagdrempelig en er is altijd begeleiding bij.
De Milon Cirkel is erg effectief, in 35 minuten train je je gehele lichaam, zowel spierkracht- als conditie. Het is geschikt voor alle leeftijden, man of vrouw, beginner of gevorderd.

Waarom is het sporten op de Milon Cirkel zo prettig en effectief?
Het is een zeer goed doordacht concept. Alle instellingen worden per persoon op maat ingesteld en staan op een chip-armband. De sporter hoeft dus alleen nog maar te sporten, geen tijdverlies met allerlei instellingen zoals het instellen van gewichten of verstellen van een zadel. Iedereen traint zo op zijn eigen niveau en iedereen draait tegelijk door in de cirkel. Daarnaast haal je meer rendement uit je training doordat de terugwaartse (excentrisch) kracht getraind kan worden. Door de combinatie met cardio train je altijd in een verhoogde hartslag, waardoor je nog efficiënter traint.
Twee keer per week kort en intensief trainen zorgt ervoor dat je je conditie verbetert, de spierkracht en de vetverbranding toeneemt. Daarnaast kan het pijnklachten voorkomen of verminderen. Een stukje onderhoud van je lichaam dus. In het dagelijks leven vertaalt zich dit naar het hebben van een beter uithoudingsvermogen, meer energie en een goed gevoel.

Waarom is de Milon Cirkel zo efficiënt voor afvallen?
Het is natuurlijk voor iedereen geschikt maar op de cirkel train je de belangrijkste en grootste spiergroepen en spieren zijn de grootste energieverslinders. Bij het trainen van grote spiergroepen krijg je meer spiermassa en dus een hogere vetverbranding. Daarnaast wissel je in de cirkel krachtoefeningen af met kortdurende cardio oefeningen (HITT training). Dit is kort en intensief, ook dat helpt bij afvallen.
Hoe ouder je wordt hoe trager je stofwisseling. Daarnaast nemen ook je spieren vanaf je 30e al af. Het is dus belangrijk om veel te bewegen en op voeding te letten. Zeker naarmate je ouder wordt.
Al onze coaches zijn ook opgeleid tot voedingscoach. Want naast beweging blijft voeding natuurlijk enorm belangrijk bij het krijgen of behouden van een gezond gewicht. Wij werken met diverse voedingsprogramma’s en hebben met regelmaat een afslankchallenge in een kleine groep. Deelnemers leren vooral “normaal” gezond te eten en daarbij geven wij veel informatie over het verhogen van je stofwisseling. Geen crash dieet dus, maar een levensstijl verbetering.

En jullie rol als lifestyle coaches….?
Wij staan in de cirkel en coachen / motiveren de sporters, letten op de juiste uitvoering en zorgen voor een fijne sfeer in onze super gezellige sportstudio! Met regelmaat plannen wij een evaluatie of lichaamsanalyse met sporters en zorgen wij voor een juiste opbouw qua trainingsplannen. Wij werken graag met mensen en niemand is een nummer. Naast samen resultaat behalen zorgen wij dat je elke keer weer met een goed gevoel naar huis gaat.

Heb je het idee dat je conditie afneemt? Heb je last van je rug als je lang moet staan? Wil je meer spierkracht? Gaan de dingen niet meer zo gemakkelijk als vroeger? Ben je van mening dat er wel wat kilootjes af mogen?

Dan is het dus de hoogste tijd om actief aan je gezondheid te werken! Zet die eerste stap, wij zijn echt laagdrempelig en een training duurt slechts 35 minuten! Bel gewoon, of kom even binnen.

—————————————-

Ik sport met erg veel plezier bij Motion Milon. Ik wilde nog een paar kg kwijt en besloot mee te doen aan de 6 weekse challenge. Ik heb er veel van geleerd en vond de menu’s met app super handig. Het is erg goed vol te houden, je eet voldoende en ik kreeg er juist energie van. Binnen deze 6 weken had ik zichtbaar een prachtig resultaat en was ook mijn visceraal vet verminderd. Trots en blij ben ik met het resultaat.”

Bregje 26 jaar

—————————————-

Motion Milo
Grotestraat 25, 8102 CD Raalte
info@motionmilon.nl
www.motionmilon.nl

Door Redactie