ZWOLLE – Op vrijdag 13 oktober 2023 organiseert Oogvereniging Overijssel het eerste, officiële jongeren Oogcafé bij Grand Café Lübeck in Zwolle.

Na een zeer geslaagde proef op 14 juli jl., waar ongeveer 17 mensen met een visuele beperking in de leeftijd van 18 tot 45 jaar bij elkaar kwamen, opent op 13 oktober het jongeren Oogcafé zijn deuren.

Jongere mensen met een visuele beperking komen bij elkaar voor uitwisseling van ervaringen, tips en trucs om het leven met een visuele beperking gemakkelijker te maken. Ook kan er af en toe iemand worden uitgenodigd die informatie komt geven over hulpmiddelen of andere onderwerpen die interessant zijn voor deze groep. Maar het is vooral gezellig.

Grand Café Lübeck, direct achter het station in Zwolle, stelt een ruimte beschikbaar voor dit jongeren Oogcafé en is enthousiast om deze groep een gezellige entourage te bieden voor hun bijeenkomst.

Ben je in de leeftijd van 18 tot 45 jaar, heb je een visuele beperking of heb je iemand met een visuele beperking in je omgeving? Kom dan langs in het jongeren Oogcafé in Zwolle. Neem vooral mensen mee die geïnteresseerd zijn. Iedereen is welkom!

Praktische gegevens:

Vrijdag 13 oktober 2023, van 17.00 tot 19.30 uur, Grand Café Lübeck, vlak achter het centraal station in Zwolle.

Borrelhapjes zijn geregeld; drankjes zijn voor eigen rekening.

Vind je het lastig om van het station bij Grand Café Lübeck te komen, laat dit dan weten, dan zorgen we ervoor dat dit wordt geregeld.

Voor vragen en of meer informatie:

Mail naar: overijssel@oogvereniging.nl

Of bel of app met Dennis 06-46917080 of Simon 06-12221552.

Door Redactie