‘Tandarts Heino’ gaat verhuizen! De tandartsen Bob Nellensteijn, Eefke Bovenmars, Fejz Sahiti, Serhan Ak, mondhygiëniste Zelia Dede, de preventieassistente en assistentes Ingrid, Jasmijn en Kady verlaten het pand aan de Marktstraat 11 om hun praktijk voort te zetten aan de Dorpsstraat 31 in Heino. “Dit pand past beter bij de eisen van een moderne praktijk” vertelt tandarts Ak namens het team. De definitieve verhuisdatum is nog niet bekend, maar de verwachting is dat de vernieuwde praktijk eind oktober in gebruik wordt genomen. 

De verbouwing is inmiddels afgerond en Serhan en zijn collega’s kijken halsreikend uit naar de inrichting van de drie behandel­kamers, wachtkamer, et cetera. “Er komen efficiëntere werkruimtes en nieuwe apparatuur. We gaan ons in de toekomst ook richten op Implantologie en Parodontologie. De patiënten horen zich hier op hun gemak te voelen, daarom krijgt de wachtkamer een huiselijke sfeer.” 

Bij ‘Tandarts Heino’ kan men terecht voor algemene tandheelkundige zorg. “We verzorgen kronen, bruggen, implantaten, esthetische behandelingen, et cetera. In feite alles! Wat de complexe gevallen betreft werken we nauw samen met onze collega’s in de praktijk en de kaakchirurgie,” vertelt Serhan over de moderne tandartspraktijk. 

Even voorstellen…
Voor wie nog niet bekend is met de tandartsen/medewerkers van ‘Tandarts Heino’ een korte introductie:  

Tandarts Serhan Ak werkt sinds 2015 samen met tandarts Bob Nellensteijn in de praktijk aan de Marktstraat 11 in Heino. Als opvolger viel zijn oog op het mooie, ruime pand aan de Dorpsstraat. Tandarts Ak, geboren in Deventer en woonachtig in Olst, heeft zijn universitaire opleiding afgerond in Nijmegen en praat vol passie over zijn werk. “Het is mooi om te zien hoe patiënten weer tevreden naar huis gaan!” In 2016 nam tandarts Ak de praktijk over van tandarts Feberwee in Lemelerveld. Hij verdeelt zijn werkdagen over beide locaties in Heino en Lemelerveld.

Tandarts Bob Nellensteijn is zijn werkzaamheden aan het afbouwen en zal nog een tijd blijven meewerken in de nieuwe praktijk. 

Tandarts Eefke Bovenmars is sinds 2014 werkzaam in de praktijk na het afronden van haar universitaire opleiding tot tandarts in Nijmegen. Zij is een bekend gezicht en luistert goed naar al uw wensen op gebied van mondzorg. Ze is een rustige, bekwame en secuur werkende tandarts. Tandarts Bovenmars is werkzaam op de woensdagen.

Tandarts Fejz Sahiti is eveneens sinds 2014 werkzaam in de praktijk na het afronden van zijn universitaire opleiding tot tandarts in Duitsland. Na zijn studie heeft hij acht jaar gewerkt in een tandartsenpraktijk in Gouda. Hij is een bekend gezicht in de praktijk en hij denkt graag met u mee voor het vinden van de beste oplossing voor uw mond­gezondheid. Hij is een bekwame en secuur werkende tandarts en houdt zich veel bezig met kroon- en brugwerk en parodontale therapie. Hij is werkzaam op de woensdagen en vrijdagen.

Mondhygiëniste Zelia Dede is sinds 2017 werkzaam in de praktijk. Zij luistert graag naar al uw wensen op gebied van mondzorg en instrueert hoe u uw mondgezondheid zo optimaal mogelijk kunt houden. Zij is een rustige, bekwame en secuur werkende mondhygiënist. Mw. Dede is werkzaam op de maandag, dinsdagmiddag en vrijdagochtend. 

Avondopenstelling
Om mensen die werken tegemoet te komen is de praktijk elke maandag en donderdag tot 19.00 uur geopend. “Het is de bedoeling om de avond­openstelling in de toekomst nog verder uit te breiden. We willen immers de wensen van onze patiënten zoveel mogelijk vervullen!” zo besluit Serhan.
’Tandarts Heino’ is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur. Voor spoedgevallen is de praktijk de gehele dag bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid en bovendien een invaliden­parkeerplaats voor de deur. 

Kijk voor het laatste nieuws op de website: www.tandartsenpraktijkoverijssel.nl.

Tandartsenpraktijk Overijssel – Heino
Dorpsstraat 31
8141 GA Heino

085 04 08 302
www.tandartsenpraktijkoverijssel.nl
heino@tandartsenpraktijkoverijssel.nl

Door Redactie