Gratis computer APK bij TCcafé in de bieb in Olst

Op woensdag 28 juni is het TCcafé in de Bibliotheek Salland, vestiging Olst. Van 10 tot 12 uur zijn er vrijwilligers beschikbaar om te helpen bij vragen over tablets, telefoons en de computer. Ook mogen bezoekers de laptop langsbrengen voor een gratis ‘APK’. De computer wordt opgeschoond, nagekeken en kleine reparaties worden uitgevoerd.

Een computer of laptop kan na verloop van tijd traag worden. Dan is een onderhoudsbeurt nodig. Bij het TCcafé zijn vrijwilligers die helpen met kleine reparaties  en soft- en hardwareproblemen. Daarnaast wordt een check voor virussen uitgevoerd en kunnen overbodige bestanden opgeruimd worden. Een gratis APK voor uw apparaat!

Het tablet en computer café (TCcafé) is een informele, gezellige bijeenkomst voor iedereen die met een tablet wil leren werken, mooie dingen maken, leren van informatie van internet, en genieten van bijvoorbeeld films, muziek, podcasts, spelletjes of e-books. Bezoekers kunnen elke gewenste vraag stellen aan de vrijwilligers. Of het nu gaat over een app, videobellen via de computer, of bijvoorbeeld het werken met foto’s.

De vrijwilligers van het TCcafé zijn verbonden aan de ouderenbond KBO en SeniorWeb. Het TCcafé zal gehouden worden op elke laatste woensdag van de maand.

Door Redactie