In 1972 werd de 1ste editie van de Timmerweek Heino georganiseerd door een groep vrijwilligers van de soos Flurk, vorig jaar hebben wij dan ook onze 45ste verjaardag samen met u en uw kind(eren) mogen vieren.

Helaas kampte wij in 2017 al met een groot te kort aan vrijwilligers, waardoor niet alles verliep zoals wij wenste. Wij zijn u, de ouders die een handje mee hielpen en/of meerdere dagdelen aanwezig waren dan ook heel erg dankbaar voor de hulp- en inzet, maar helaas hebben wij ook vorig jaar van meerdere vrijwilligers afscheid moeten nemen en hebben een aantal vasten vrijwilligers in het najaar van 2017 te kennen gegeven per direct te stoppen en/of hun inzet als vrijwilliger op een laag pitje te zetten wegens drukte rondom werk, studie en/of gezinsleven aangezien zij niet langer een mogelijkheid zien dit te combineren met de Timmerweek Heino & Junior.   Hierdoor blijft er momenteel nog een klein groepje van 7 vrijwilligers over, waarvan het merendeel geen tijd heeft voor voorbereidende taken betreffende de organisatie, administratie, promotie & marketing, sponsoring etc.  En waarvan een deel wegens hun eigen werkschema niet alle dagdelen tijdens de Timmerweek Heino & Junior inzetbaar zijn.  Hierdoor zijn wij van mening dat het niet verantwoord is om met zo’n kleine groep vrijwilligers de volgende editie Timmerweek Heino & Junior 2018 te organiseren- en 200 á 250 kinderen te begeleiden.

Om dit jaar alsnog een volgende editie Timmerweek Heino & Junior 2018 te kunnen organiseren zijn wij met spoed opzoek naar VASTE VRIJWILLIGERS & (GROOT)OUDERS die samen met ons ook dit jaar weer alle basisschoolkinderen van groep 1 t/m 8 een onvergetelijke zomerweek willen gaan geven. Iedereen van 16 jaar is dan ook van harte welkom om bij onze groep aan te sluiten.

Wat zoeken wij?

  • 3x EHBO’er/ BHV’ers
  • 4 x Groep begeleiders groep Timmerweek Junior, ervaring met kinderen van groep 1 & 2
  • 10 x vrijwilligers die minimaal 2 dagen (maandag t/m donderdag) volledig aanwezig kunnen zijn op het grote veld
  • Vaders met BE-rijbewijs en aanhangwagens, die de zaterdag voor de Timmerweek willen rijden met hout inzamelen en willen helpen met de voorbereidingen
  • Vaste vrijwilligers die sterk zijn in administratie
  • Vaste vrijwilligers die gevoel hebben voor promotie & marketing
  • Vaste vrijwilligers die affiniteit hebben met relatiebeheer/ sponsoring
  • Vaste vrijwilligers met organisatietalent
  • Vaste vrijwilligers die op hun eigen manier een steentje bij willen dragen!

AANMELDEN KAN tot 30 MAART 2018 via 06-29284963 of per e-mail info@timmerweekheino.nl.

Blijkt dat wij dan nog geen voldoende aanmeldingen hebben ontvangen dan zijn wij genoodzaakt om de editie Timmerweek Heino & Junior 2018 definitief te annuleren en de Timmerweek Heino & Junior op te schorten tot nader order, uiteraard hopen wij dat het niet zover hoeft te komen.

Door Redactie