Een schooltas moet aan een heleboel eisen voldoen. Van je moeder moet hij ergonomisch zijn en lekker dragen, van je vader moet hij betaalbaar zijn en jij wilt natuurlijk dat hij cool genoeg is om mee voor de dag te komen. Bij THEBAGSTORE vind je nu de backpack waar iedereen blij mee is. Check daarom nu de MONNQ Jeronimo of de MONNQ Navagio!

De meeste mensen willen een schooltas die niet teveel opvalt. Niet op de verkeerde manier in ieder geval. De MONNQ rugzak is een rugzak die lekker trendy is zonder in het oog te springen. Een modern design, met een hip ontwerp, maar ook lekker minimalistisch, mede dankzij het subtiele logo gebruik. Met deze rugzak nonchalant over je schouder of op je rug, blend je lekker in met de rest van je schoolgenootjes. Wil jij je wel graag onderscheiden, dan kun je dat natuurlijk gewoon met je outfit doen. Je MONNQ backpack past in ieder geval overal bij.

Lekker spacy

Ook belangrijk op je eisenlijstje voor je rugzak, is dat hij ruim genoeg moet zijn voor al je spullen. Een flinke broodtrommel voor die dagen dat je niet in de kantine luncht of ergens in de stad, wat boeken en natuurlijk je laptop. Met de MONNQ Jeronimo weet je zeker dat je niet hoeft te proppen, ook niet op de drukke en lange dagen. Met zijn 12 cm x 30 cm x 43 cm hou je nog makkelijk ruimte over om je koptelefoon weg te stoppen als je op school aankomt. Kan jij wel met iets minder ruimte toe? Dan is de MONNQ Navagio ideaal.

Geen FOMO

Zowel de MONNQ Jeronimo als de Navagio beschikken over een gewatteerd vak waar jouw laptop heerlijk kan chillen wanneer je hem niet gebruikt. Zo weet je zeker dat jouw dure computer veilig opgeborgen zit en niet zomaar stuk gaat. Enige nadeel is dat je dat dan niet als excuus kunt gebruiken waarom je huiswerk niet af is. Met de MONNQ backpack heb jij je laptop dus altijd bij je en kun je overal (waar je wifi hebt) online zodat je niks hoeft te missen!

De MONNQ rugzak is zo ontworpen dat hij heel comfortabel draagt. Fan van MONNQ? Combineer de MONNQ rugzak dan met een blitse MONNQ zonnebril of sweater!

Meer op www.monnq.com

Door Redactie