Op 23 september 2023 zal de tweede editie van ‘As ’n lopend vuurtje’ plaatsvinden in Heino. Na een succesvolle, uitverkochte eerste editie van het festival, kon een tweede editie niet uitblijven. ‘As ’n lopend vuurtje’ is hét festival, waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische kampvuur-concerten in sfeervolle achtertuinen.

Festivalbezoekers lopen in kleine groepen een uitgestippelde route, en nemen plaats rondom een vuurtje in een achtertuin. Een intieme setting, waarbij de muziek centraal staat. In vijf verschillende achtertuinen, zullen er akoestische concerten te zien in de genres americana, folk, country en bluegrass. Zal er iets veranderen ten opzichte van de eerste editie? Ja zeker, er zijn andere tuinen en andere muzikanten, wat maakt dat men opnieuw op muzikaal avontuur gaat door Heino. Ook kan de organisatie verklappen dat kunstenaar Sjaak Klein Heerenbrink met zijn vuursculpturen van Kustom Fire Pits, onderdeel zal zijn van het festival.

De line-up van deelnemende tuinen en artiesten wordt in de eerste week van september bekend gemaakt. ‘As ’n lopend vuurtje’ is een avontuur voor de liefhebber van muziek, gezelligheid en een vuurtje. Tickets zijn online te koop vanaf maandag 14 augustus 19.00u.

Meer info over het festival en ticketverkoop is te vinden op facebook of op instagram @asnlopendvuurtje.

Door Redactie