Je werkgebied verlaten, een nieuwe weg inslaan en vervolgens terugkeren in je oude vak. Herman Groen is een voorbeeld uit de praktijk. Hij is zijn carrière begonnen als monteur, maar liet zich omscholen tot vrachtwagenchauffeur. Op 58-jarige leeftijd kwam hij erachter dat hij het vak van monteur weer wilde oppakken. Na gesprekken met Ruben van Uitzendbureau Salland werd in Profile Raalte de ideale werkgever gevonden, waardoor Herman nu weer als monteur werkzaam is.

Benno Klein Koerkamp van Profile Raalte had al contact met Uitzendbureau Salland voor extra ondersteuning in de drukke periodes. Toen één van zijn monteurs het vaste dienstverband opzegde, veranderde de vraag aan Salland. Er werd een vacature online gezet en binnen enkele dagen reageerde Herman. In de gesprekken zag ook Benno zijn gedrevenheid en gaf hem graag een kans.

Mooie ambitie
Na zes maanden via Uitzendbureau Salland te hebben gewerkt, is Herman nu in dienst bij Profile. “Ik ben blij met deze kans”, aldus Herman. “Het vak heeft mij altijd getrokken en ook privé sleutel ik veel aan auto’s. In de loop der jaren is er wel veel veranderd, vooral op het gebied van elektronica. Voor nu richt ik mij op de bandenwissel. Als het wat rustiger is, leer ik het reparatiewerk van mijn collega’s. Zo kan ik mijn kennis en ervaring onder begeleiding opbouwen en hoop ik nog door te groeien naar APK keurmeester.” Het mag duidelijk zijn, met Hermans wil om te leren is niets mis.

Positieve ervaring
Benno en Herman kijken terug op een goede samenwerking met Uitzendbureau Salland. Er was regelmatig contact, maar dit had van Herman nog uitgebreider gemogen. “Verder liep het contact heel soepel”, gaat Benno verder. “Uitzendbureau Salland heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Vanaf het begin zat het goed en dat wist Salland.” Herman leert graag van zijn collega’s en naast zijn werkzaamheden als leergierige monteur houdt hij de ruimte in en om het pand op eigen initiatief netjes. “Dit alles laat zien dat Herman deze kans voor de volle honderd procent heeft verdiend.

—————–

Grijp nu je kans
Ben jij bereid om een stap te zetten in je carrière, maar onzeker over je contractvorm? Uitzendbureau Salland biedt ook contracten voor bepaalde tijd of direct in dienst bij één van onze opdrachtgevers. Interesse of vragen?  Neem contact op met onze consulenten voor meer informatie en een persoonlijk gesprek.

—————–

Uitzendbureau Salland
Boeierstraat 9
8102 HS Raalte
0572-354050
info@uitzendbureausalland.nl
www.uitzendbureausalland.nl

Door Redactie