Neem dan contact op met Siebert Makelaars ‘thuis in Salland’

Wilt u weten hoe wij te werk gaan?
Allereerst is een juiste prijsbepaling van groot belang. Door onze kennis van de markt en ons NVM-uitwisselingssysteem geven wij u een goede reële waarde.

Meer zekerheid
Wij hebben expertise om risico’s te herkennen en u hiervoor te behoeden. Moeilijke aktes, notulen en contracten, wij regelen het allemaal voor u. Dat geeft u meer zekerheid en het voorkomt problemen achteraf.

Publiciteitsplan opstellen
Naast het voordeel van een juiste prijsbepaling zijn onder andere ons zoekopdrachtensysteem, Funda aanmelding, sociale media en het publieksbord in de tuin, de ‘tools’ om uw woning te verkopen. Wij stemmen alles af op uw wensen en situatie.

Uw huis verkoopgereed maken
Wij zullen u adviseren om uw huis zo goed mogelijk te presenteren. Het is namelijk van groot belang dat een potentiële koper een goede indruk krijgt van uw huis. Wij assisteren u als de fotograaf bij u thuis komt om de foto’s te maken. Daarnaast kan er eventueel een verkoopstyliste ingeschakeld worden.

Bezichtigingen
Wij krijgen regelmatig complimenten van belangstellenden, die een woning uit ons bestand bezichtigen. We horen dat ze echt de tijd krijgen en goed geïnformeerd worden. Dit staat hoog bij ons in het vaandel, want tenslotte koopt men niet elke dag een huis.

Onderhandelen
Door onze ervaring weten wij wat uw huis minimaal moet opbrengen en hoe u er zoveel mogelijk voor kunt krijgen. Daarnaast maken wij duidelijke afspraken m.b.t. de ontbindende voorwaarden, privaat- en/of publiekrechtelijke beperkingen, overname roerende zaken etc. Dit voorkomt een hoop narigheid nadien.

Koopovereenkomst
Wanneer er overeenstemming is met een partij, dan zullen wij een koopovereenkomst opstellen, waarin alle overeengekomen afspraken schriftelijk worden vastgelegd.

Voor het tekenen van de koopovereenkomst geven we een goede uitleg, zodat beide partijen weten wat de diverse ‘Artikelen’ in de koopovereenkomst betekenen.

Notaris
Voordat de eigendomsoverdracht van uw woning plaatsvindt, zullen wij samen met de kopende partij de woning inspecteren en de meterstanden noteren.
En dan …. vindt de uiteindelijke eigendomsoverdracht plaats bij de, door de koper gekozen notaris.

Kortom:
Wij begeleiden het gehele traject met zorg, vak­kennis en niet te vergeten, met onze tomeloze inzet en enthousiasme. 

Uw belang staat bij ons voorop!! 

Siebert Makelaars
Vrieswijk 1, 8103 PB Raalte
0572 363 664
www.siebertmakelaars.nl
info@siebertmakelaars.nl

Door Redactie