Het Vrouwenkoor Sincero uit Heino bestaat al ruim 30 jaar en kijkt nu vooruit naar een nieuwe fase vol harmonie en samenzang. Met trots kondigen zij aan dat ze op zoek zijn naar nieuwe leden die hun vocale krachten willen bundelen en het koor willen versterken. Of je nu een sopraan bent of een alt, iedereen is welkom om deel uit te maken van dit bijzondere koor. Het maakt niet uit waar je woont – leden uit Heino, Raalte en Lemelerveld maken al deel uit van het koor.

Misschien heb je het koor recentelijk gehoord tijdens de Muziekestafette in de Nicolaaskerk in Heino en dacht je: “Dat zou ik ook wel eens willen proberen.” Welnu, nu is het perfecte moment om kennis te maken met Vrouwenkoor Sincero.

In deze periode bereidt het koor zich voor op kerstoptredens, maar geïnteresseerden kunnen gerust eens binnenlopen tijdens een repetitie om de sfeer te proeven. Vanaf januari, het ideale moment om mee te doen, gaat het koor verder met hun reguliere repertoire, dat bestaat uit muziek uit diverse landen en genres, variërend van traditionele volksmuziek tot evergreens, pop en licht klassiek.

Vrouwenkoor Sincero, onder leiding van de enthousiaste dirigente Sonia Bjornsen, telt ongeveer 25 leden en repeteert wekelijks op woensdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in het restaurant van verzorgingshuis ‘Het Wooldhuis’ in Heino. Het koor streeft naar een hoog niveau, een gevarieerd repertoire en verzorgt regelmatig optredens.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om op woensdagavond vanaf 19.45 uur mee te zingen of gewoon te komen luisteren. Het is een prachtige gelegenheid om de sfeer van het koor te ervaren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisette Aitink via e-mail: l.aitink@live.nl. Bezoek ook gerust de website van het koor op www.koorsinceroheino.nl of stuur een e-mail naar info@koorsinceroheino.nl.

 

Door Redactie