Een geweldig programma deze winter 2022 met een spectaculaire kerstavond 2.0 – kerstavond maar dan anders.

Dit jaar wordt er in Mariënheem een mooi Kerstprogramma neergezet. Een programma van, voor, door en met elkaar. Het programma heeft meerdere hoogtepunten, waaronder een spectaculaire kerstavond 2.0 op 24 december: kerstavond maar dan anders. De avond bestaat uit een groots opgezette belevingsviering, waarin het feest gevierd gaat worden van nieuw leven en hoop. Een avond waarbij je al van alles kan zien, horen en beleven rondom de kerk. Het wordt een totaal spel van dans, muziek, verhaal en vieren. Het is echt voor iedereen Kerst – vieren We staan stil bij hoe het oeroude verhaal nu in de huidige tijd leeft in ons dagelijks bestaan. Wat betekent het voor jou? Laat je verrassen, maar wees er wel op tijd bij. Kom en maak het samen mee op 24 december 2022 vanaf 18.30 uur in en om de kerk in Mariënheem.

Zaterdag 26 november zijn we begonnen met het aankleden van het dorp, het dorp is voorzien van veel sfeerverlichting. De voor ons bekende berkenboompjes zullen weer veel licht geven en ook verschillende gebouwen zullen weer aangelicht worden en in sfeer gebracht worden. Dit alles zal in de week van 14 december samen komen, wanneer ook de kerk in sfeer gebracht wordt.
De kerk is dagelijks open van 9.00 tot 17.00 uur en op beide Kerstdagen brandt het licht en zal er zachte muziek op de achtergrond zijn.

De Marrie Christmas Party 2.0 wordt gehouden op vrijdag 16 december. Aanmelden kan nog tot 9 december. Op zondag 18 december wordt het Kerstbouterbos in sfeervol licht gezet van 16.00 uur tot 19.00 uur. Verder is er voor de eerste keer in Mariënheem een Kerstmarkt op 15 december in de Schalm van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Dit super speciaal en grootst uitgepakte Kerstprogramma Warmte in eenvoud is alleen mogelijk door een grote betrokkenheid van inwoners, werkgroepen en bedrijven. Zo werken er wel 150 mensen samen aan dit programma in voorbereiding en uitvoering. Iedereen die je vraagt, geeft aan wel iets te willen betekenen en zo komt het gehele programma van, door, voor en met elkaar tot stand.

In de flyer meer informatie over de verschillende activiteiten.

Door Redactie