Deze week kun je bij het HOFtheater de wereld van de sport induiken met Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis tijdens hun voorstelling “Sport kijken voor een weergaloos leven” op vrijdag 12 april. Op zaterdag waan je je weer terug in de jaren zeventig, maar dan in een unplugged stijl met “The 70’s Unplugged – Songs for the Road!” Voor alle gelukkigen die een ticket hebben weten te bemachtigen voor deze uitverkochte voorstelling: laat je meeslepen door de prachtige nummers van de grootste popartiesten van die tijd!

Vrijdag 12 april | 20:15 uur 
Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis – Sport kijken voor een weergaloos leven

Voor iedereen die regelmatig sport kijkt of in huis woont met iemand die dat doet: Leer alles wat je moet weten over het leven door een nieuwe kijk op sport. In de aanloop naar de overvolle sportzomer van 2024 brengen Filemon en Lammert aan de hand van bekende en onbekende sportfragmenten een uniek theaterprogramma over de levenslessen die te trekken zijn uit het kijken naar sport. 
Kosten: €22,50

Zaterdag 13 april | 20:15 uur
The 70’s Unplugged – Songs for the Road [UITVERKOCHT]

Stap terug in de tijd en geniet van de mooiste popsongs uit de jaren zeventig tijdens het theaterconcert van The 70’s Unplugged. Laat je meeslepen door de prachtige nummers over weggaan en thuiskomen, dromen, illusies en desillusies, van de grootste popartiesten van die tijd. Van Eagles tot Fleetwood Mac, van James Tylor tot John Denver en veel meer.
 Kosten: €23,50

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

Door Redactie