Deze week volop tijd voor (kinder) workshops! Maar ook lachen bij cabaretvoorstellingen en genieten van muziek. Op zondag het prentenboekjesfestival van 9.30 tot 12.30 uur vanaf 2 jaar.

Woensdag 28 februari om 13.00 uur, 14:30 uur en 16:00 uur
Workshop DJ (8 tot en met 12 jaar!)
Tijdens deze te gekke DJ workshop leren de kinderen de basic skills van het dj’en. Scratchen, mixen en beatmatchen. De workshop wordt gegeven door DJ Producer.
Kosten: €8,50

Donderdag 29 februari om 16.00 uur
Lessenserie ‘Maak kennis met het orkest’ (7 t/m 12 jaar)
Op donderdag 29 februari (en 7 en 14 maart) vindt de lessenserie Maak Kennis met het Orkest plaats in muziekgebouw de Klanken in Raalte. Wil je een instrument leren spelen en samen een orkestje vormen? Geef je dan nu op en maak kennis met de verschillende blaasinstrumenten. Aan het einde van de serie gaan de leerlingen met hulp van enkele volwassenen samen een klein concertje geven voor familie. De workshop wordt gegeven door St. Caecilia Raalte
Kosten: €12,50 (voor de hele serie)

Donderdag 29 februari om 20:15 uur
Twente Plat – Lachen is gezond (verhuur)
Heerlijke conferences, doldwaze sketches en aanstekelijke liedjes wisselen elkaar af in een prachtig programma, waarin de lachspieren zwaar op de proef worden gesteld. En natuurlijk zijn ook dit seizoen Aaltje en Trijntje weer van de partij. Twee op leeftijd zijnde vriendinnen die van hun hart geen moordkuil maken. Een avondje Twente Plat is een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar weer eens echt ouderwets lekker gelachen kan worden.
Kosten: €22,50

Vrijdag 1 maart om 20:15 uur
Slagerij van Kampen – 40 jaar Jubileumtour
Een Edison Award, een gouden cd, vele theatertournees, tv-optredens en een liveoptreden voor Nelson Mandela: Slagerij van Kampen heeft de afgelopen 40 jaar enorme successen geboekt. De hartverwarmende energie van de bandleden, de visuele effecten en de overweldigende oerdrift van de drums zorgen wederom voor een onuitwisbare indruk.
Kosten: €29,50 (uitverkocht)

Zaterdag 2 maart om 20:15 uur
Silvester Zwaneveld en Berit Companjen – Hij zei / Zij zei
Een voorstelling waarin een man en een vrouw verbaal hun verschillen op hilarische wijze bevechten. Soms in pittige dialogen, vaker nog in oergeestige stand-up. Wees getuige van deze strijd der seksen, waarin de spelers op zoek gaan naar begrip, verbinding en elkaars perspectief. Grappig, nodig, belangrijk en helemaal van nu.
Kosten: €21,50

Zondag 3 maart van 9.30 uur tot 12.30 uur
Prentenboekjesfestival – Dieren in de Tuin
In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Tijdens het Prentenboekjesfestival bezoek je 1 van de 2 verschillende voorstellingen. Kinderen kunnen voor en na afloop van de voorstelling zich heerlijk vermaken in de foyer met de binnenspeeltuin. Ook kunnen ze knutselen aan de knutseltafel, prentenboekjes lezen en er is een meet & greet met Dikkie Dik!

Voorstellingen:
10.00 uur: Coco kan het! Op de vloer staan meerdere nesten. Als publiek neem je zelf plaats ín een nest en je voelt het al: je bent Coco, het kleine vogeltje.
11.00 uur: Dikkie Dik & ik. Het is feest! De oranje kater is jarig en dat gaan we vieren!
11.30 uur: Coco kan het! (herhaling)
Kosten: €13,50

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

Dikkie Dik en Ik @ De Meervaart, Amsterdam

Door Redactie