Niet-aangeboren hersenletsel brengt allerlei vragen met zich mee. De vernieuwde website www.verdermethersenletsel.nl is dan een uitkomst. Dit online platform bevat informatieve artikelen, praktische tips en inspirerende verhalen over het leven én omgaan met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De website is een initiatief van InteraktContour, dé expert in de behandeling, begeleiding en zorg voor mensen met NAH in Midden- en Oost Nederland.

Voor mensen met NAH en hun naasten

Verder met Hersenletsel bestaat sinds 2017 en was daarom toe aan een opfrisbeurt. Het uitgangspunt bij de vernieuwing van de website was dat het van toegevoegde waarde moet zijn voor mensen met NAH en hun naasten. Zij werden er dan ook nauw bij betrokken. Zoals Gert, die zelf NAH heeft. Hij is blij met het resultaat: “Wat mij betreft is deze website echt een toegevoegde waarde. Mooie kleuren, helder lettertype en niet te druk. Heel fijn als je last hebt van overprikkeling. Ik zou hier zeker iets aan hebben.”

Over het platform Verder met hersenletsel

Verder met hersenletsel is een platform met informatie, praktische tips en inspirerende verhalen over het leven met niet-aangeboren hersenletsel(NAH). Of je nu zelf te maken hebt met NAH, een naaste bent, een professional of gewoon geïnteresseerd bent in het onderwerp; hier vind je relevante kennis én links naar behandeling, begeleiding en zorg.

Verder met hersenletsel is een website van InteraktContour. Onder het motto ‘er is altijd iets mogelijk’ is InteraktContour toonaangevend in de behandeling, begeleiding en zorg aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Samen met hen, naasten en netwerk streven ze naar een zo waardevol en zo zelfstandig mogelijk leven voor mensen met NAH. Zij zetten onze expertise in, ontwikkelen en delen deze met elkaar en met anderen. Het werkgebied van InteraktContour is in Midden- en Oost-Nederland.

Door Redactie