WINTER OPEN DEUR DAGEN 14 dec – 5 jan 

Welkom op de Winter open Deur Dagen van De Eikelhof Antiek, Interieur, Kunst & Events en beeldentuin Mariënheem. Wederom dit jaar zullen de deuren van De Eikelhof Antiek, Interieur, Kunst & Events geopend zijn van zaterdag. 

14 december tot en met zondag 5 januari. Voor de 18e keer zullen de showroom, winkel en De Beeldentuin, van maar liefst drie hectare, weer het decor van de sfeervolle Winter Open Deur Dagen zijn. Duizenden lichtjes schitteren, prachtige kerststukken pronken om de bezoeker mee te nemen in een sprookjesachtig ‘winterwonderland’. Een walhalla waar liefhebbers hun hart kunnen ophalen aan de uitgebreide collectie kunst, bijzondere meubelen en overige unieke decoratie.
 “Ook dit jaar proberen wij weer een unieke en overtreffende editie van De Winter Open Deur Dagen te organiseren”, laten eigenaren Peter Groen en Ronald Eijkelhof vol trots weten. “Wij presenteren die dagen de nieuwste trends op woongebied, zoals zit- en eethoeken, maar ook behang en stoffen. Verder is er veel glas en keramiek te bewonderen en niet te vergeten onze nieuwste collectie beelden, gemaakt van brons, keramiek, cortenstaal en RVS.”

Sfeervolle ambiance
Natuurlijk is er tijdens de Open Deur Dagen ook gelegenheid om even neer te strijken op een van de gezellige zitjes. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Ook op dit winterevent in Mariënheem zal sfeervolle livemuziek klinken. “Bezoekers kunnen elke dag vanaf 11.00 uur genieten van muzikale optredens.
Voor mensen die nog niet eerder bij De Eikelhof Antiek, Interieur, Kunst & Events zijn geweest , zullen de Winter Open Deur Dagen wellicht een mooie aanleiding zijn om nu toch eens binnen te lopen. “Het is echt de moeite waard om hier een kijkje te nemen. Iedereen die van sfeer houdt en van moderne of antieke meubelen, komt hier aan zijn trekken!”

————-

De Winter Open Deur Dagen zijn van zaterdag 14 december tot en met zondag 5 januari zeven dagen per week geopend van 09.00 tot 18.00 uur.

————-

Kom kijken in de winkel. Of bezoek de beeldentuin die op deze dagen tegen het gereduceerde tarief van € 5,- p.p. te bezoeken is.

————-

De Eikelhof Antiek, Interieur, Kunst & Events
Nijverdalseweg 20
8106 AC Mariënheem

0572-352694
www.antiekdeeikelhof.nl
www.pgroenart.nl 
www.beeldentuinmarienheem.nl
06-22903265 / 06-53738074

Door Redactie