De zomervakantie is voor veel mensen de perfecte gelegenheid om eindelijk eens die boeken te lezen die ze het hele jaar al hadden willen lezen. Een probleem: boeken nemen veel ruimte in de koffer in beslag, voor wie in de zomer op reis gaat. Een e-reader is dan perfect! Op een e-reader passen namelijk talloze boeken.

In de Bibliotheek Salland, vestiging Raalte, is op dinsdag 11 juli een workshop ‘Je e-reader zomerklaar’. Bij deze workshop kan iedereen terecht die hulp of advies wil bij het ‘vullen’ of gebruiken van de e-reader. Niet alleen helpen we om (gekochte) e-books op de e-reader te zetten, we geven ook informatie en tips over de Online Bibliotheek. Leden van de bibliotheek kunnen namelijk ook e-books lenen uit een collectie van tienduizenden titels.

Deelnemers wordt geadviseerd naast de e-reader ook een eigen laptop mee te nemen wanneer mogelijk. De workshop duurt van 10 tot 12 uur en is gratis toegankelijk voor leden en ook voor niet-leden van de Bibliotheek Salland. Om zeker te zijn van een plek, kan men zich aanmelden via de website van de bibliotheek.

Meer informatie en aanmelden: bibliotheeksalland.nl/zomerklaar

Door Redactie