De kerstvakantie is de tijd om te genieten van een prachtig boek. En wat is er handiger dan een e-book? Bij de Bibliotheek is een enorm aanbod e-books te leen. Op dinsdag 12 december is er een workshop over het digitaal lenen en lezen bij de Bibliotheek in Raalte.

Inloggen bij de Online Bibliotheek, boeken lenen, deze ophalen en op de e-reader zetten. Het kan even lastig zijn, maar je moet gewoon even weten hoe het moet en dan vergeet je het nooit meer. Daarom wordt deze cursus gehouden in de Bibliotheek Salland, vestiging Raalte. Aan het einde van de workshop volgen er tips over het gebruik van de e-reader.

Deelnemers moeten een eigen laptop, e-reader en het juiste kabeltje meenemen naar de workshop. Verder is een lidmaatschap van de bibliotheek nodig om e-books te kunnen lenen. Wie twijfelt of e-reader en laptop wel geschikt zijn, is van harte welkom om eerst eens langs te komen bij het Digitaal Café. Dit open inloopspreekuur over alle digitale dingen is elke week op dinsdag en donderdag van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek in Raalte.

Meedoen is gratis, reserveren gewenst via www.bibliotheeksalland.nl/winterklaar

Door Redactie