Hieronder een overzicht van activiteiten die de komende tijd op de agenda staan bij Dorpshuus Heino. 

Soepcafé: 28 oktober

Iedereen is welkom om te genieten van een vers bereid kopje soep. Vanaf 17.00 maken  koks er weer iets lekkers van met producten die in de winkel niet meer verkocht kunnen worden maar nog goed zijn.

Onder het genot van een kopje soep maak je gezellige nieuwe contacten en draag je bij aan een duurzame samenleving. Je kunt hier een vrijwillige bijdragen voor geven. Kaartjes kunnen worden gehaald aan de balie of via info@dorpshuusheino.nl.

Repaircafé: 29 oktober

We gooien veel spullen bij het afval, zeker als ze stuk zijn! Als iets kapot is, is het nog niet altijd waardeloos. Kom er mee naar het Repair Café!

Bordspelavond: 2 november – 20:00 uur 

Kom met je favoriete spel en speel het met anderen. Hou jij van kaarten, Catan, keezen of heb je zelf een ander leuk spel? Kom dan en speel het samen met anderen die het ook leuk vinden of leer het spel aan een andere enthousiasteling. Velen spelen samen met vrienden of thuis een leuk spel. Maar misschien wil je huisgenoot niet elke keer of vind je het leuk om een ander je favoriete spel te leren?

Het is voor het eerst dat dit geprobeerd wordt en de organisatie hoopt dat jullie komen. Mocht je nog ideeën of andere tips hebben voor deze avond? Dan horen ze het graag.

Je bent welkom vanaf 20.00 uur. Kosten € 2,50 inclusief een kop koffie/thee.

Speelgoedbeurs: 9 november 

Tussen 14.00 – 16.00 uur en tussen 18.00 en 20.30 uur worden allerlei mooie spullen aan de man gebracht.

Heb jij nog speelgoed staan waar een ander kind nog mee kan spelen? Dan heb je nu de kans om dit aan te bieden tijdens de Speelgoedbeurs. Jij bepaalt de prijs, jij levert het in, en de organisatoren van de Speelgoedbeurs verkoopt het voor je. Deelnameformulieren kun je aanvragen via speelgoedbeursheino@gmail.com. Lees op www.dorpshuusheino.nl/speelgoedbeurs hoe het in zijn werk gaat.

Een goede gelegenheid om voor kleine bedragen de kasten van de kinderen weer aan te vullen met leuk speelgoed! Maar ook om het speelgoed eens op te ruimen en een ander er een plezier mee doen. Naast dat het duurzaam is, is het ook fijn voor ieders portemonnee.

 

Door Redactie