B&B, Jacuzzi®, Barrel Sauna

  • Prachtige omgeving, Rust, kalmte, care en romantiek in Salland.
  • Binnen & Buiten, onze locatie is zo ingericht dat u kunt genieten van de heerlijke Binnen & Buiten faciliteiten, (ook B&B!)
  • Hygiënisch en gastvrij, onze gasten zijn vooral te spreken over de hoge mate van romantiek, hygiëne en gastvrijheid op onze locatie

Kom genieten van de rust, kalmte en care van onze prachtige privé wellness in Salland. Relaxen in een oase midden in het boerenland, totaal afgeschermd van de buitenwereld, in een romantische kamer met een kingsize bed, een lounge bed en een badkamer met ligbad & regendouche. Buiten hebben wij een Wellness gerealiseerd in een privé tuin met een Jacuzzi® voor 4 personen met een afmeting van 200 x 185 x 90 cm, een ‘Red Cedar” houten barrel Sauna, koud water douche, lounge ligbanken om heerlijk te zonnebaden of ’s avonds/ ’s nachts de sterrenhemel te bewonderen (géén lichtvervuiling!)

Onze locatie maakt gebruik van de “Hypwater”, wat water “vitaliseerd” om zo het zuiverste vibrerend water te produceren (kijk op Hyppro.nl). Hiervan wordt de huid héél zacht!

Binnen kun je genieten van een flat screen TV, voorzien van een Google Chromecast waardoor je je eigen Netflix, Videoland en/of muziek kunt afspelen. Er staan drankjes & snacks in de minibar, deze zijn niet inclusief en kun je na het verblijf afrekenen.

Bij een overnachting wordt het gereserveerde luxe ontbijt op de kamer geserveerd. Dit geldt ook voor alle gereserveerde gerechten, div. planken, hapjes & drankjes! Hier kun je zowel binnen als buiten op een gezellig zitje van genieten!

Bij het verblijf zit het gebruik van handdoeken, badjassen en slippers inbegrepen, evenals gratis koffie en thee. Op de locatie is ook een Airco en gratis Wi-Fi aanwezig.

Vergeet niet je eigen muziek en eventueel JBL box, o.i.d. mee te nemen. Ook wordt er aangeraden je eigen Netflix of Videoland codes meenemen voor de Google Chromecast.

Reserveringen alleen op afspraak: Haarlerveldweg 14, 7448 PR Haarle
06 3421 3405
www.bed-en-wellness-haarle.nl
info@hed-en-wellness-haarle.nl

Door Redactie