Ga mee met een huifkartocht en geniet van de prachtige omgeving of kies voor arrangement 2. Partycentrum Het Boskamp ligt op een geweldig mooie plek in het Sterrenbos bij Dalfsen waar 2e Kerstdag die sprookjesachtige kerst gestalte krijgt. Helemaal in stijl word je nabij de voormalige Saksische boerderij ondergedompeld in de ultieme kerstsfeer.

Dat begint al ’s morgens om 11 uur met een kop koffie of thee en wat lekkers. Voor de kinderen heerlijke ranja met “kerstsoesjes met sneeuw”. Daarna kun je mee met de huifkar, getrokken door paarden.

“We pakken ook dit jaar weer gezellig uit,” vertelt eigenaar Willy Schrijver, dat doen we altijd samen met onze fijne vriendelijke medewerkers. Ons restaurant wordt natuurlijk in kerstsfeer aangekleed, En als je dan zo’n huifkar met paarden ervoor aan ziet komen lopen, is het plaatje compleet. Mensen kunnen dat niet alleen zien, maar ook ervaren.

Hollandse traditie in kerstsfeer: stamppot boerenkool

Daar krijg je niet alleen een frisse snoet van, maar ook trek. Bij terugkomst staat er dan ook heerlijke warme chocolademelk met slagroom klaar en kun je daarna aanschuiven in het restaurant voor een smakelijke oer-Hollandse kerststamppot boerenkool met worst, spekjes en jus. Voor de kinderen zijn er allerlei lekkere hapjes en onbeperkt patat. En dit alles tegen een enorm voordelig tarief.

De middag en avond programma:

Maar hier laten we het niet bij, want er volgt nog een ander arrangement, dit onder de noemer lekker bewegen en daarna heerlijk eten

Super Kerstbuffet met een enorm rijke keuze

Wil je eerst een fijne boswandeling maken, maar u mag ook kiezen uit klootschieten, nordic walking, bosbowlen (wij hebben daar de naam zaandkuul’n aan gegeven). In dat geval gaat u met uw groep of gezin het bos in met een heuse bowlingbal. Maar u kan ook gratis gebruik maken van een kompasloop. En heeft u uw schoenen met naaldhakjes heel mooi opgepoetst, dan hebben we zelfs ook een klompastocht in de aanbieding. U gaat dan op echte klompen met schone sokken het bos in. Uw schoenen krijgt u bij terugkomst wel weer terug, hoor. Al deze activiteiten zitten die dag bij de schappelijke prijs van het buffet in.

Alleen als u een huifkar wenst te laten komen, zitten daar wel kosten aan.

Bij terugkomst zorgen wij op het terras voor gezellige knapperende vuurkorven, een mooi binnenkomertje.

Nu tijd voor een drankje en schuif je wat later op de dag aan bij Het Boskamp, dan staat er een Super Kerstbuffet klaar met een keuze uit verschillende soepen en vervolgens een koud-, warm- en Indisch buffet. Een aantal gerechten? Denk aan verschillende koude salades en beenham of makreel. Denk aan warme Gegrilde schweinehaxe en biefstuk. En denk aan Indische gehaktballetjes en babi pangang. “Voor dit kerstbuffet moeten mensen wel even reserveren,” vertelt Willy enthousiast. “En natuurlijk doen we er ook nog een uitgebreid buffet van nagerechten en toetjes bij.”

Kijk op de site en heel belangrijk: reserveer heel snel, er is nog plek.

Als Anton Pieck ooit in het Sterrenbos was geweest, dan had hij hier prachtige tekeningen kunnen maken, dus neem vooral je camera mee die dag!

Door Redactie