Met de feestdagen voor de deur is iedereen op zoek naar mooie cadeaus voor onder de kerstboom en smaakvolle delicatessen voor brunch, borrel of diner. Stop met zoeken en stap binnen bij het onlangs geopende Bij Dijkman, real food & gifts. In deze sfeervolle winkel kijk je niet alleen je ogen uit, ook mag je er altijd proeven van het ambachtelijke assortiment brood, kaas, vleeswaren, koffie, chocolade, noten, wijn, bier en meer. “Speciaal voor de feestdagen is ons aanbod nóg uitgebreider”, vertellen Bianca en Bennie. “Ook bieden wij naar eigen smaak samen te stellen geschenken en rijk gevulde tapasplanken voor een wel heel smaakvol einde van het jaar.”  

Op vrijdag 10 november 2017 opende Bij Dijkman voor het eerst de deuren voor het winkelend publiek. “Iedereen is positief. Echt heel mooi hoe hartelijk wij hier in het dorp ontvangen zijn. Ook na het openingsweekend bleef het druk, eigenlijk veel drukker dan verwacht.” Natuurlijk hopen Bianca en Bennie in aanloop naar de feestdagen nog meer mensen in hun winkel te ontvangen. Om te voorkomen dat mensen vervolgens achter het net vissen, bieden zij samen met De Echte Bakker Jorink uit Raalte een bestellijst voor diverse versgebakken broden. “En wie eens wat anders wil, kan bij ons ook een heerlijke kaasfondue bestellen, we hebben diverse recepten klaarliggen.”

Smaakvolle tapasplanken
Bijzonder smaakvol zijn de mooi opgemaakte tapasplanken, waarbij uit een aantal verschillende thema’s gekozen kan worden. Zo stelt Bij Dijkman met smaak een Hollandse, Italiaanse of Spaanse plank samen met volromige kazen, verfijnde vleeswaren, robuuste patés en andere bij het thema passende lekkernijen als noten en olijven. “Onze klanten kunnen in de winkel terecht voor meer informatie en het bestellen van deze smaakvolle tapasplanken.”

Verrassende geschenken
Bij de kerstdagen horen natuurlijk ook mooie geschenken voor onder de kerstboom. Bij Dijkman is dan hét adres voor wie een ander eens echt wil verwennen. “Deze geschenkpakketten stellen wij volledig naar wens samen. Wat betreft de inhoud valt te denken aan diverse soorten koffie en handgemaakte truffels, speciaal bieren en vers gebrande noten, bijzondere wijnen en buitenlandse kazen of sierlijke flessen olie, azijn en likeur samengebracht op een plank of in een mand. Bij voorkeur op bestelling, zodat teleurstellingen voorkomen kunnen worden, maar de dagen voor kerst staan we uiteraard ook klaar om de pakketten ter plekke te maken.”

Extra service
Iedere bestelling, van brood tot kaasfondue, van tapasplank tot geschenk, is in de dagen voor kerst in de winkel af te halen. Zelfs op die laatste zondag, zodat de goede smaak van al die bijzondere, verse producten oprecht bijdraagt aan een zalig kerstfeest.


Bij Dijkman smaakt naar meer!
Natuurlijk is Bij Dijkman niet alleen voor de komende feestdagen hét adres voor delicatessen en cadeaus. Het hele jaar rond vind je er uitsluitend kwalitatieve producten afkomstig van ruim veertig kleinere leveranciers met ieder een eigen verhaal. Al deze producten zijn naar eigen keuze te verwerken in een prachtig geschenk, waarmee je een ander oprecht blij maakt. Stap ook eens binnen en beleef de ambachtelijke smaak van Bij Dijkman, real food & gifts.


Bij Dijkman
Dorpsstraat 30
8141 AL Heino
06 – 12571725
info@bijdijkman.nl
www.bijdijkman.nl 

Volg ons ook op Facebook!

Openingstijden
Maandag 9.30 – 13.00 uur
Dinsdag 9.30 – 17.30 uur
Woensdag 9.30 – 17.30 uur
Donderdag 9.30 – 17.30 uur
Vrijdag 9.30 – 21.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur

Door Redactie