Exclusieve kerstsfeer in Mariënheem

Al voor de 18e keer nodigt De Eikelhof Antiek, Interieur en Kunst u uit om te genieten van de bijzondere wintersfeer tijdens de traditionele Winter Open Deur Dagen van zaterdag 9 tot en met zondag 31 december 2017. De warme ambiance rondom zorgt voor een gastvrije ontvangst. Metershoge kerstbomen met duizenden lampjes, passende livemuziek en prachtige kerstdecoraties zijn een ware belevenis. Ook een wandeling door de fascinerende beeldentuin is een aanrader. En na afloop een geurige kop koffie met heerlijk gebak maakt elk bezoek tot een onvergetelijke ervaring. 

Nieuwste trends
In de decembermaand ontvangen Ronald Eijkelhof en Peter Groen van De Eikelhof Antiek, Interieur en Kunst in Mariënheem u met open armen. De Eikelhof geeft een inkijk in hun totaalconcepten op het gebied van interieur, ontwerp en styling. “We hebben drie etages van klassiek tot moderne meubelen. Dit in combinatie met exclusieve kunstobjecten en decoraties. Er is een breed aanbod van fauteuils en banken, tafels, kasten, versteend hout, unieke verlichting, mooie gordijnstoffen en speciale vloerkleden. Ook laten we de nieuwste trends zien, zoals grote boomstamtafels, luxe wandbekleding en shiny stoffen in pastel- en diverse goudkleuren. We bieden de grootste stoffenkeuze van Oost-Nederland en dat alles van een hoge kwaliteit,” licht Ronald toe. “We ontwerpen al jaren interieurs van woningen en bedrijven, groot en klein, in binnen- en buitenland. We kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak. We geven maatadvies op locatie en maken zo het interieur tot een geheel. Op deze manier hebben we ook de Ajax Arena omgetoverd in kerstsfeer met maar liefst 60.000 lampjes en prachtige decoraties.”

Interieurideeën en bijzondere kunst
Naast meubilair hangen er in de stijlkamers veel schilderijen. “In onze galerie treft u werken aan van onder meer Gozen Brouwer, Frans van Straten en Madeleine van de Knoop. Allemaal hedendaagse Nederlandse kunstenaars,” legt Peter uit. “En de beeldentuin bestaat voor zo’n 80 procent uit een nieuwe collectie aan kunstobjecten. We hebben beelden in allerlei prijsklassen en van diverse materialen, bijvoorbeeld van brons, hout, glas, keramiek of rvs. Voor elke smaak is er wel iets te vinden en bij twijfel mag u het schilderij of beeld thuis uitproberen. Onze beeldentuin is altijd een paradijsje, maar in deze betoverende kerstsfeer is het echt een uitzonderlijke belevenis. Dat mag u niet missen!”


Kom kijken tijdens de gezellige Winter Open Deur Dagen bij De Eikelhof Antiek, Interieurs en Kunst en geniet van de warme kerstsfeer. Nieuwe interieurtrends, antieke en moderne meubelen, prachtige stoffen en unieke kunst, in welke vorm dan ook, brengen u op creatieve en originele ideeën. Laat u inspireren! In de periode van zaterdag 9 tot en met zondag 31 december 2017 zijn de showroom en de beeldentuin dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur met uitzondering van 1e Kerstdag.


De Eikelhof, Antiek, Interieur en Kunst 
Nijverdalseweg 18
8106 AC  Mariënheem
0572 – 35 26 94
06 – 53 73 80 74  of  06 – 22 90 32 65
info@antiekdeeikelhof.nl
info@beeldentuinmarienheem.nl
www.antiekdeeikelhof.nl 

Door Redactie