Biljarten is een geweldig mooie sport. Tot op zeer hoge leeftijd kun je “een balletje stoten”. Er zijn zelfs enkele in hoogte verstelbare stoelen aanwezig. Biljartvereniging BC Raalte90, heeft haar thuisbasis in sportcomplex Tijenraan aan de Zwolsestraat.

BC Raalte 90 is een gezellige club van mannen en vrouwen (meest senioren), die graag rookvrij en zonder verplichte consumptie, willen biljarten. Er zijn diverse onderlinge recreatieve toernooien en competities, maar je kunt ook zelf een “potje biljarten” met een ander lid.

Het is altijd gezellig, leden komen soms ook gewoon voor een “praatje”. Het sociale karakter van de club staat hoog in het vaandel.

Er zijn vijf biljarttafels, die door goed onderhoud  in prima conditie blijven. De leden komen uit de hele regio; Heino, Raalte, Nijverdal, Schalkhaar, Olst, Heeten, enz. Leden hebben een eigen toegangspasje. Als het sportcomplex Tijenraan open is (zie openingstijden) kun je dus op zeven dagen per week biljarten. Belangstellenden kunnen contact opnemen met een van de bestuursleden of naar de website www.bcraalte90.nl gaan.

Regels waar je je aan moet houden, worden vooraf uitgelegd. Je betaalt een (lage) vaste contributie per jaar en als je actief wilt biljarten moet je geld in de klok doen. Dus wie veel speelt betaalt meer.

Je bent van harte welkom bij de vereniging! Biljarten kun je leren. 


Geef een lidmaatschap cadeau. Voor meer informatie: www.bcraalte90.nl


Wedstrijd en competitiespelers zijn ook van harte welkom!


 

Door Redactie