Voor iedereen die overweegt te leren bridgen en wil spelen op een club is er goed nieuws. Vanaf 17 januari 2023 start Bridge Liga Salland in Raalte met een cursus, gebaseerd op de nieuwste methode ‘Start met bridge’.

Bridge opent een hele nieuwe wereld

Bridgen is populair. In Nederland spelen meer dan 300.000 mensen bridge. Nog eens vier keer zoveel mensen overwegen het. Bridge ‘grijpt’ je snel en het is verslavend leuk. Dat is niet gek, want er gaat een wereld voor je open. Bridgen kan namelijk altijd en overal. Het is een wereldsport met internationale spelregels, je kunt dus zelfs op vakantie en online bridgen.

Sociaal, voor iedereen

Door te gaan bridgen bouw je een levendig sociaal netwerk op, waarvan je jaren plezier kunt hebben. Zeker wanneer je ook nog eens bij een club gaat spelen, waar je veel mensen ontmoet. Het mooie van een sport als bridge is dat je het lang kunt blijven spelen. Bridge kent vrijwel geen drempel, ook niet financieel.

Het is voor iedereen. Zoals bij alle sporten is het belangrijk dat je de basisregels goed beheerst. Speciaal voor mensen die het spel snel willen leren, heeft de BridgeBond de methode ‘Start met bridge’ ontwikkeld. Laat dìt het moment zijn om te beginnen.

Gegevens over de cursus

De lessen worden gegeven op dinsdagmiddagen van 14.00 -16.30 uur in locatie “Noaber/Schuilenburg, Landrechtweg 10 te Raalte. Docenten zijn Jos Rodijk en Ben Vloedgraven. Er is plek voor maximaal 24 personen.

U kunt hieraan deelnemen voor slechts €75,- (incl. 2 lesboekjes). Voor meer informatie en/of opgave neem contact op met Ben Vloedgraven, tel 06-33315923, e-mail: benvloedgraven@home.nl.

Door Redactie