Ben jij op zoek naar een verantwoorde levensstijl en een zelfverzekerde ‘ik’? Heb jij vaker een poging gedaan het roer om te gooien maar zonder het gewenste resultaat? En weet je nu niet meer waar je moet beginnen? Misschien is de hulp van een voedingscoach dan wel iets voor jou. Zodra je er niet meer alleen voor staat maar samen, wordt het een stuk gemakkelijker. Ik ben Linda Krieger van Blij by Linda en wil jou graag helpen, zodat jij jezelf weer met een glimlach in de spiegel durft aan te kijken.

Een koolhydraatarme levensstijl
Als gecertificeerd PS. food & lifestylecoach begeleid ik mannen en vrouwen van alle leeftijden bij het bereiken van persoonlijke doelen. Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Samen stellen we een op maat gemaakt voedingsplan op, dat op jouw lijf geschreven is. Of je nu drie kinderen hebt, onregelmatige werktijden hebt of vegetariër bent. Samen gaan we op zoek naar een eetpatroon dat bij jou past, waarbij je niet minder gaat eten maar anders gaat eten: minder koolhydraten en meer eiwitten.

Weg met de zomerkilo’s
De zomerse temperaturen hebben ons land bereikt en daarmee is ook meteen het seizoen geopend voor het eten van veel koolhydraatbommen op zonovergoten terrasjes en tijdens gezellige barbecues. Zomerkilo’s sluipen er ongemerkt aan, maar hoe kom je er weer vanaf? Met het PS. food & lifestyle programma werk je toe naar een streefgewicht, maar bovenal een nieuwe levensstijl met een gezond eetpatroon. Volgend jaar kun jij met de tips verantwoord de zomer in, zodat nieuwe zomerkilo’s worden voorkomen en je nog steeds kunt genieten.

Benieuwd wie jou voor gingen?
PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een getal op de weegschaal. Dat gaat over een gezond en gelukkig leven.

In 2020 startte Mara aan het PS. food & lifestyle avontuur bij Blij by Linda: “Tot op de dag van vandaag, heb ik hier geen enkele seconde spijt van gehad. De kilo`s vlogen er af en ik heb oprecht het idee dat ik geregeld in een restaurant eet, terwijl ik het zelf heb klaar gemaakt. Tussentijds heb ik zelfs mijn doel naar beneden bijgesteld, het ging me zo makkelijk af. Inmiddels ben ik 28 kilo lichter, zit ik goed in mijn vel en heb ik een nieuwe garderobe aangeschaft!”

Blij by Linda
‘Bij de Bank’
Dorpsplein 3, Heeten
t. 06 – 2399 6887
e. info@blijbylinda.nl
w. www.blijbylinda.nl

Door Redactie