Cor Oosterink is al ruim 30 jaar werkzaam in spanplafonds!

Na ruim dertig jaar is het nog steeds mooi werk om te doen. Het klantcontact spreekt mij aan. Ik vind het mooi om te zien dat klanten blij zijn met het resultaat. Daarnaast heb je tijdens het monteren een eigen werkplek waar je snel resultaat ziet. Ook vind ik het fijn om een eigen bus te hebben met mijn eigen materialen. In het werk heb je veel variatie. Er is geen ruimte hetzelfde en iedere klant heeft eigen wensen.

Aan de beleving is niets veranderd. Je maakt nog steeds een mooi product, je zorgt nog steeds voor een mooi eindresultaat en ook de klanten zijn nog steeds erg tevreden. Als ik bij een klant kom waar ik 30 jaar geleden een plafonds heb gemonteerd en ik mag bij een verbouwing weer terugkomen om tegemoet te komen aan de nieuwe wensen zie ik dat als een mooi compliment voor zowel het bedrijf als het product.

De lijnen binnen het bedrijf zijn heel kort. We worden betrokken bij allerlei zaken. Er heerst een gemoedelijke sfeer en doordat je weinig collega’s hebt ken je elkaar goed.

Onze klanten mogen kwaliteit van ons verwachten. Ook staan wij klaar voor advies en denken wij mee met de klant. Dit doen wij vooraf, tijdens montage en ook bij een eventueel probleem.

Wij hebben veel vrijheid, je hebt nauw contact met de klant. Je hebt een eigen werkplek en werkbus. In overleg met de klant werk je zelfstandig en je maakt een mooi product en zorgt zo voor een tevreden klant en prachtig eindresultaat.

 

Wat verwacht ik van een nieuwe collega:
Als je bij Dream plafonds komt werken moet je naast handig en klantgericht ook oplossingsgericht kunnen denken. Mocht er een probleem bij de klant zijn, moet jij deze (eventueel in overleg met je collega) kunnen oplossen. Een nieuwe collega wordt op een prettige manier ingewerkt door een ervaren collega.

Na 32 jaar kan ik nog steeds zeggen dat ik een prachtig beroep heb. Wie wordt mijn nieuwe collega en wil ook aan de slag met dit mooie beroep?

 

 t’ Zeegsveld 3c
8141 NT  Heino
info@dreamplafond.nl
www.dreamplafond.nl
06 – 53 93 57 88

Door Redactie