Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die kant-en-klare maaltijden eten. Je kunt deze bij de supermarkt kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om gezonde, verse maaltijden bij je thuis te laten bezorgen. Erwin Beumer, kok en eigenaar van Meat Salland, vertelt meer over deze service. 

“Wij merken dat de vraag naar verse kant-en-klare maaltijden toeneemt. Dit komt onder andere  doordat ouderen tegenwoordig steeds langer thuis wonen. Voor hen is het niet altijd meer mogelijk om zelf te koken, maar ze willen wel graag een lekkere en gezonde maaltijd. Daarnaast zien we dat steeds meer mensen onregelmatig werken, laat thuis zijn of een deel van de week een eenpersoons huishouden voeren. Dan is dit een ideale en snelle oplossing, voor zowel thuis als voor op het werk. Inmiddels weten ook loonwerkers en kinderdagverblijven uit de regio ons te vinden”. 

“Wij bieden maaltijden aan in drie portiegroottes. Het bestellen gaat eenvoudig. Dit kan online via de webshop of op papier via een menulijst. De maaltijden worden twee keer per week thuis-bezorgd” .  

“Onze maaltijden en menulijst wisselen elke week en lopen met de seizoenen mee. Naast een aantal ouderwetse/streekgerechten zoals kruudmoes, snert en balkenbrij, bevat het de klassiek opgebouwde maaltijden met aardappelen vlees en groente. We merken dat de oudere klanten dat prettig vinden, zij zijn dat van huis uit gewend en het geeft hen een stukje herkenning. Daarnaast staan er op de menulijst ook pasta’s, maaltijdsalades en ‘wereldgerechten’. Wat alle maaltijden gemeen, hebben is dat ze met verse ingrediënten, op ambachtelijke wijze en met aandacht bereid worden!”   

Meat Salland
Boeierstraat 10b Raalte
0572 – 724141
www.meatsalland.nl

Door Redactie