Zoutkamer Salland kent sinds haar start in 2019 veel tevreden klanten en succesvolle verhalen. Vanuit de gehele regio weten velen de zoutkamer te vinden. Zo heeft Zoutkamer Salland tevreden klanten uit o.a. Hoogeveen, Enschede en Deurningen. Waarom? Zou je je afvragen. Het antwoord is simpel: Zout helpt!

Wat is een zoutkamer?
De zoutkamer is een ruimte waarin een natuurlijk microklimaat uit de zoutmijnen wordt nagebootst. Het nabootsen van dit klimaat wordt gedaan met behulp van een speciaal ontworpen machine, namelijk een halogenerator. De halogenerator zorgt ervoor dat er 100% natuurlijk zout de kamer in wordt verspreid. Het zout is dusdanig fijn vermalen dat je het niet eens merkt. Er is dus ook geen speciale kleding voor nodig. De muren en de vloer van de kamer zijn ook bedekt met zout. De concentratie van het zout wordt continue gemeten en op het gewenste niveau gehouden.

Voor wie is een zoutkamer?
De zoutkamer is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen met luchtweg- en/of huidaandoeningen.
Door verschillende oorzaken is het mogelijk dat de luchtwegen geïrriteerd raken.
Door deze irritatie komt de luchtweg vol met slijm te zitten. Het inademen van het zout in de zoutkamer kan ervoor zorgen dat het vastzittende slijm los kan komen. Hiernaast doodt het zout de aanwezige bacteriën. De zoutkamer helpt niet alleen bij luchtwegaandoeningen maar ook bij huidaandoeningen.
Het zout zal invloed hebben op de bacteriën in talgklieren. De zoutkamer zal zorgen voor een ontstekingsremmende en reinigende werking op de huid.

Wat kan de zoutkamer betekenen voor mensen die corona hebben gehad?
Door de werking van het medicinaal zout zal het vastzittende taai slijm verminderen, waardoor je makkelijker kan ademhalen. Het zal schadelijke bacteriën doden en je immuunsysteem sneller versterken.

Gewoon een keer gratis proberen!
Een eerste bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Ervaar zelf de kracht van zout!

Zoutkamer Salland
Rob Hulsebos – Kashley Hulsebos
Zompstraat 15K – 8102 HX Raalte
info@zoutkamersalland.nl – 06 1390 0787

Door Redactie