Het is september/oktober 2011 als het businessplan van FysioFits af is en de praktijk zich in Raalte vestigt; nu tien jaar geleden. Er is een hoop gebeurd in ons eerste decennium. De daaropvolgende jaren opende zich in Heino, Heeten, Hoonhorst en Raalte vestigingen. FysioFits vindt het belangrijk dat u dicht bij huis geholpen kunt worden. Zo zitten we als het ware ‘om de hoek’ binnen Salland.

Medewerkers kwamen en gingen. Daarnaast onderging de praktijk een metamorfose na de overname in januari 2018 onder leiding van praktijkeigenaar Robert Pouwels. Onder zijn leiding is de praktijk uitgegroeid tot de praktijk die het tot op heden is, met blik op preventie, bewegen en fysiotherapie. Zoals hij zelf zegt “niet zonder het FysioFits-team dat zich in de laatste jaren met hart en ziel heeft ingezet voor haar patiënten”. Onder het motto ‘Samen beter!’ zet de praktijk zich in voor zinnige en doelgerichte therapie van begin tot eind.

Na de overname in 2018 zijn we van vier naar inmiddels zeven therapeuten en twee administratief medewerkers uitgegroeid. Allen zelfstandige collega’s (Harmke, Manon, Kashley, Jordi, Paola, Tim, Lotte, Maureen & Kelly) gericht op zijn of haar eigen expertise.

Tien jaar later… dat betekent veel tijd voor veranderingen en aanpassingen. Persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden wij erg belangrijk om de patiënt zinnige zorg te geven die hij verdient. Met specialisaties zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, hydrotherapie, echografie, dry needling, kaakfysiotherapie en nog veel meer.

Ons 10-jarig jubileum gaat tevens gepaard met groot nieuws. Vanaf 1 september heeft Vital Centre in Heino haar deuren gesloten. Dit is een groot verlies voor het dorp. Hierbij gaan wij, FysioFits, tot nader orde door in het pand aan de L.J. Costerstraat 23.

Maar er is nieuws…
Vanaf het voorjaar van 2022 zullen wij verder gaan in een nieuw pand! Hierin zullen wij naast onze fysiotherapeutische tak ook een fitness tak neer gaan zetten om het dorp weer te voorzien van alle faciliteiten. Wij zullen beide takken onderbrengen onder de naam Sport Medisch Centrum Salland (SMC Salland). De voorbereidingen zijn in volle gang om alles in goede banen te leiden. Wij zullen ons gaan vestigen aan de C. Huygenstraat 3 in Heino.

Terugkijkend op de afgelopen tien jaar willen wij namens het gehele team van FysioFits alle patiënten bedanken voor hun gestelde vertrouwen in ons. Zonder jullie was het niet mogelijk. Op naar het volgende decennium!

En wie jarig is trakteert, maar wij houden ook allen graag van een spelletje. Wij geven niet zomaar wat weg, maar een heuse FysioFi(e)ts. Wilt u hem winnen?! Maak de woordzoeker! Wij dagen u uit de juiste inzending van de woordzoeker naar ons te sturen. Mail uw antwoord voor 18 oktober a.s. naar info@fysiofits.nl onder vermelding van Winactie FysioFiets. Onder de juiste inzendingen verloten wij deze fiets.

Door Redactie