Haar is een belangrijk deel van ons uiterlijk
Hairidentity is gespecialiseerd op  het gebied van mensen met haarproblemen en kaalheid. Kaalheid kan bij iedereen voorkomen, van jong tot oud, man of vrouw. Het verliezen van haar heeft verschillende oorzaken. Het kan zijn door een haarziekte (alopecia), door gebruik van medicijnen, stress, chemo­kuur of mannelijke kaalheid. Haarproblemen of kaalheid, het is niet niks. Het is dan goed om te weten dat het mogelijk is het haar aan te vullen of zelfs het dragen van een compleet haarwerk ofwel een pruik. Het dragen van een haarwerk is over het algemeen geen keuze. Maar noodzaak om je beter, zekerder, te voelen. Een speciale benadering is noodzakelijk. Het is belangrijk kwaliteit te bieden. Aandacht te hebben voor de klant als mens. 

De eigenaresse Marianne Versteeg wil dit haar klanten bieden door haar jarenlange ervaring als haarwerkspecialiste. “Kwaliteit betekent in mijn ogen vakmanschap, kennis, professionaliteit en een goede service. Daar sta ik voor”, aldus een enthousiaste Marianne Versteeg. Mede daarom werkt zij uitsluitend op afspraak om er zo zeker van te zijn dat ze alle aandacht en tijd kan besteden aan haar klant. “De klant zijn gevoel voor eigenwaarde teruggeven. Dat wil ik zo veel mogelijk klanten bieden. Een vrijblijvend advies is altijd mogelijk. En als de klant niet in staat is hier in de zaak te komen, kom ik aan huis, ook dat is geen enkel probleem. En afstand speelt hierbij geen rol.”

Voor de klanten die een medische behandeling zoals chemotherapie moeten ondergaan bieden we een speciale service. Aan de hand van uw eigen haar kunnen we u adviseren en mogelijk alvast een haarwerk maken. Het haarwerk wordt dan zonder kosten voor u gereserveerd. Wanneer u uw haar daadwerkelijk verliest, is uw haarwerk direct voor u beschikbaar. Mocht uw  haar niet uitvallen dan hoeft u het haarwerk niet af te nemen en zijn er verder geen verplichtingen. Achteraf is het bepalen van model en kleur lastiger dan wanneer er nog geen haaruitval heeft plaatsgevonden. Maar als iemand achteraf komt, dan is ook nog heel veel mogelijk en kunnen we vaak op basis van foto’s een mooi en passend haarwerk maken.

Hairidentity werkt met alle materialen, zowel echt haar als synthetisch haar. Hairidentity biedt maatwerk, semi-maatwerk, maar ook standaard haarwerken.

Draagt u al een haarwerk/haaraanvulling? U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Hairidentity is sinds kort ook gevestigd in het Kenniscentrum Oncologie te Deventer aan de Brederolaan 41. Een centrum voor zorg en ondersteuning voor iedereen die kanker heeft (gehad) en hun naasten. Hier zijn we elke woensdagmiddag aanwezig. Hier kunt u ook voor alle informatie betreft haarwerken en/of sjaals en mutsjes terecht.

Hairidentity heeft een ruime keuze in turban, petten en sjaals. Hierbij wordt natuurlijk ook draagadvies gegeven. 

Hairidentity is ANKO gecertificeerd en een erkend leverancier van alle zorgverzekeraars. 

Weet dat uw zorgverzekeraar een vergoeding beschikbaar stelt. Hierover kunnen wij u alle informatie geven. Ook de financiële afwikkeling regelt Hairidentity voor haar klanten. Voor elk budget is een oplossing.

Hairidentity
Zandpoort 15A, 7411 BL  Deventer
0570 – 600 342
www.hairidentity.nl
info@hairidentity.nl

Door Redactie