Mijn naam is Wieke Derks en ik ben goudsmid met een eigen atelier. Nadat ik in 2014 mijn diploma heb behaald aan de Vakschool in Schoonhoven werk ik sinds 2015 als zelfstandig goudsmid. Hier werk ik vol overgave aan persoonlijke opdrachten en aan mijn eigen collectie sieraden en trouwringen in zilver en goud. Mijn handgemaakte sieraden zijn op ambachtelijke wijze gesmeed en daarbij maak ik vaak gebruik van edelstenen en parels. Tevens pas ik graag uw bestaande sieraden aan of smelt ik ze om tot een nieuw sieraad.

Heeft u oude sieraden die u niet meer draagt? Wilt u goud laten omsmelten of sieraden laten vermaken? Dat kan. Het is immers mijn passie om van iets ouds, iets nieuws te maken. In overleg met de klant kijk ik naar de mogelijkheden om er op een duurzame manier een nieuw sieraad van te kunnen maken. Zo kan ik oude sieraden omsmelten en er een geheel nieuw ontwerp van maken, maar een sieraad kan ook deels worden hergebruikt en in een nieuw sieraad worden verwerkt.

Ook maak ik herinneringssieraden waarbij het mogelijk is om bijvoorbeeld as of een vingerafdruk van een dierbare in een sieraad te verwerken.

Bent u op zoek naar een unieke trouwring of een bijzonder sieraad? Heeft u een eigen ontwerp of wilt u iets laten ontwerpen? Kom dan gerust eens langs in mijn atelier. U bent van harte welkom!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u mij bellen of een bericht sturen.

Wieke Derks Goudsmid
06-42525002
Email – wiekederks@hotmail.com

www.wiekederks.com

Door Redactie