Ik ben goudsmid met een atelier in Raalte waar ik vol overgave werk aan persoonlijke opdrachten en aan mijn eigen collectie sieraden en trouwringen in zilver en goud. Mijn handgemaakte sieraden zijn op ambachtelijke wijze gesmeed en daarbij maak ik vaak gebruik van edelstenen en parels.

Heeft u oude sieraden die u niet meer draagt? In overleg met de klant kijk ik naar de mogelijkheden om er een nieuw sieraad van te kunnen maken. Zo kan ik oude sieraden omsmelten, maar een sieraad kan ook deels worden hergebruikt en in een nieuw sieraad worden verwerkt. Regelmatig maak ik herinneringssieraden waarbij het mogelijk is om as of een vingerafdruk van een dierbare in een sieraad te verwerken.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken,
dan kunt u mij bellen of een bericht sturen.

Wieke Derks Goudsmid • Bezoek op afspraak • 06-42525002
wiekederks@hotmail.com • www.wiekederks.com

Door Redactie